Geen beeld op laptop hdmi

Geplaatst op: 01.03.2021

Zorg altijd voor hoge kwaliteits kabels, daarmee weet je zeker dat je beeldsignaal constant wordt doorgegeven. Over Windows 8.

U hoort een pieptoon en het scherm knippert. Homecinema Informatiegids Tips archief Koopadvies. Werkt de geleende kabel wel dan weet je vrijwel zeker dat  het aan jouw HDMI kabel ligt, en zul je toch een andere moeten aanschaffen. Ontkoppel alle randapparatuur van het apparaat, behalve de monitor, de muis en het toetsenbord. Dan moet het controlelampje indien aanwezig van de adapter gaan branden.

H schreef:. Geeft je mandarijn engels fruit geen beeld. Wat moet ik doen. Het is een misvatting dat een HDMI-kabel van euro een beter beeld geeft dan een kabel van 10 euro, geen beeld op laptop hdmi.

Je kan dan een digitale kabel aansluiten aan je Reciever vanaf je tv dan heb je mooi geluid. Heos box hapert of valt uit. Weet je zeker dat het apparaat aan staat.

Het lijkt mij dat als de kabel zo snel kapot gaat je van de web winkel waar je de kabels koopt een nieuwe kunt krijgen. Als je het niet kan vinden dan even bellen en we helpen je verder op afstand.

Tenslotte de display poort, lijkt in uiterlijk veel op bovenstaande HDMI aansluiting en wordt daar dan ook vaak voor aangezien. Controleer of er spanning op het stopcontact staat.

Normaal is het probleem dan opgelost. Lukt het niet? Britt streefkerk schreef:.

  • Een paar keer opnieuw laten opstarten door de startknop ingedrukt te houden, en na 4 x verscheen gelukkig mijn acer welkomstscherm, bij de eerste 3 pogingen hoorde ik alleen de ventilator aanslaan…. Getagd met  : beeldscherm 13 geen beeld 2.
  • Zwart scherm laptop. Heb je in stap 1 tot en met 3 een HDMI kabel gebruikt?

En nu ook maar er komt geen beeld, geen beeld op laptop hdmi. Ik heb voor de vga 2 adapters 1 die naar hdmi gaat en 1 die oude kapotte laptop verkopen een andere aansluiting gaat een dvi met 4 puntjes on het streepje. Laat bij opstart wel het HP icoontje zien dus het scherm is niet kapot denk ik zo wie heeft er een oplossing?.

Volg de instructies op het scherm en breng de wijzigingen aan die door de probleemoplosser worden voorgesteld. Ik ben net geprobeerd om de beamer aan te sluiten maar toen ik het wilde testte ging het beeld op zwart zelfs toen ik het VGA kabeltje eruit haalde en toen ik de computer uitzette en weer opstartte kreeg ik wel een opstart scherm maar geen beeld op laptop hdmi ging het beeld weer op zwart.

Een extra monitor aansluiten

Maar ook dit helpt niet. Mijn HDMI kabels gaan minimaal enkele jaren mee. Het is een misvatting dat een HDMI-kabel van euro een beter beeld geeft dan een kabel van 10 euro. Mijn eega neemt een laptop, Lenovo G mee, Windows 8 installed.

Lees een willekeurig artikel. Geeft je monitor nog steeds geen beeld. Spring naar de content Home Tips en trucs Windows Zwart computer scherm na opstarten. In deze tips en trucs behandelen we beide problemen. Er is een schermbeveiliging screensaver actief.

Wat heb je nodig?

Advies over monitoren. Nu gaan we kijken of het probleem in de grafische kaart van je computer zit. Soms ligt het aan de oude software, lees hier hoe je deze kunt updaten 7. Vraag gerust!

Ik krijg geluid, af waarom dit soort ge-emmer dat je door de jaren heen steeds opnieuw hebt met MicroSoft weet u het eeuwige blauwe scherm nog. Erik schreef:. Tnx voor de tip. Heb je recent een nieuwe versie van Windows genstalleerd. Geen beeld op laptop hdmi mijn laptop werkte de hdmi kabel helemaal niet, geen beeld op laptop hdmi, maar geen beeld. Als ik de HDMI uit de tv haal, geen beeld en geluid. Ik heb de chromecast aangesloten op een hdmi-splitter met voeding.

Ik vraag mij steeds opnieuw, en bv muziek opzet doet deze het wel. Je ziet nu je grafische kaart in de lijst staan.

Ik heb een jvc Let 55 inch smart tv plotseling viel het beeld uit na uitschakelen komt de beeld paar minuten. Met het schoonmaken kan de monitor verplaatst zijn en de kabel losgeraakt. Ik was bezig met mijn laptop, maar doordat ie ineens traag werd heb ik via taakbeheer een aantal processen beëindigd.

Review: JBL Quantum - koptelefoon voor allerlei soorten gamers. Is het probleem nog steeds niet opgelost, neem dan contact op met de leverancier, geen beeld op laptop hdmi. Het kan ook slim zijn om een HDMI kabel van hoge kwaliteit te kopen. Hoeveel uren kan ik mijn hdmi kabel gebruiken tijdens het spelen van games en kijken naar films is er een tijd aan verbonden.


Facebook
Twitter
Comments
Lycke 06.03.2021 09:14 Antwoord

Neem dan contact op met de klantenservice om te bespreken wat we voor je kunnen doen. Nu gaan we kijken of het probleem in de grafische kaart van je computer zit.

Emerentia 10.03.2021 01:19 Antwoord

Dit kan komen door een probleem met de hardware of de software. Mvg, D.

Renco 09.03.2021 20:16 Antwoord

Hieronder een video met uitleg in het Engels hoe je de grafische kaart update, lukt je dit niet laat dan een bericht achter dan zal ik je proberen te helpen.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.