Britse korthaar kittens te koop cattery westvlaanderen

Geplaatst op: 02.12.2020

ACE: Juncal is een nobel en goed karakter Ace: juncaljuncal was een kitten die gevonden werd in een plastieken buis, ze had zich erin verstopt en kon er.. Evren Helmond.

Worden grootgebracht samen met onze ki.

Karine Becelaere Kortemark. Cothen Vandaag. Voor kortharige raskatten zoals een Oosters Korthaar , een Britse Korthaar , of een Bengaals kitten ga je best op zoek naar een gespecialiseerde fokker. Felicanis Kasterlee. Gereserveerd 23 okt. Mooie lieve bengaal kittens mogen vanaf 30 okt. Britse Korthaar Kittens Pas geboren kittens 13 september geboren.

Herk-De-Stad Vandaag? Het zijn golden black tabby's. De kittens verlaten het nest gevacineerd, preventief. Kortemark Vandaag. Hallo ik ben een half britsekorthaar kater en mag 30 okt het nest verlaten.

Izegem 25 okt.

Onze Britten

Haar naam is merc. Alle kittens zijn opgegroeid in een huiselijke sfeer. Waalre Vandaag. Tweedehands Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren Help Populair Nieuw. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Bewaar zoekopdracht.

  • Fanie Leuven.
  • Zonnebeke Eergisteren. Volgens de eisen va de belgiesche.

Mari is gered uit granada, het is een hele leuke poes. Zij is on. Mooie lieve bengaal kittens mogen vanaf 30 okt. De vraagprijs verschilt van ras tot ras en ook de stamboom speelt een rol? Ze is geboren op 18 augustus en mag naar haar nieuwe thuis vanaf 1. Voor 2 katertjes zoeken wij nog een warm mandje.

BRITSE KORTHAREN

Ik zoek een nieuwe tehuis voor mijn ragdoll. Ace: juncaljuncal was een kitten die gevonden werd in een plastieken buis, ze had zich erin verstopt en kon er.. Helmond Vandaag. Nog 1 britse korthaar katertje mag verhuizen Hierbij stellen wij u voor aan onze zeer bijzondere 3 blue point brits korthaar katertjes twix, bounty en oreo.

Michael Heusden-Zolder. Ophemert Vandaag. Er is bij ons een mooi en lief nestjes met kittens geboren. Ze is 15 jaar oud en heeft mooi kleur. Alle kittens zijn opgegroeid in een huiselijke sfeer.

Boezinge Vandaag. Wij proberen zo een lieve en aanhankelijke Brits Korthaar te fokken, gezond en ras zuiver. Almelo Gisteren. Het was een blauwe en een lilac poes die moeder en dochter waren.

Hij is tabby van kleur en is iets ouder dan 1 jaar hij is een binnenkat dus gaat nooit naar buiten. Wubbo is een hele zachtaard. Vader pepe is een bleu golden s? Wij zijn heel veel bezig met onze poezen en kittens alsook onze hond amuseert zich met zijn speelkameraden. Onze kater is met een auto meegenomen. Wij proberen zo een lieve en aanhankelijke Brits Korthaar te fokken, ricoh print maastricht university en ras zuiver.

Bruinegrijze poes Helaas vanwege de huidige omstandigheden is het financieel niet meer haalbaar om voor onze poes te zorgen.

Dus moest er een cattery naam aangevraagd worden en wij vonden die in onze eigen namen, britse korthaar kittens te koop cattery westvlaanderen.

BESCHIKBARE KITTENS British Shorthair

Vandeputte Cathy  -  Platanenlaan 66  -  Harelbeke  -  Tel. Raskatten Vlaanderen Sint-Niklaas. De kittens verlaten het nest gevacineerd, ontwormd, gechipt, preventief o.

Zijn ouders zijn beide grijze britse kortharen.

Dritan apo Ranst! Nog 1 super leuk poesje en 1 katertje beschikbaar. Zij heeft een mooie stamboom.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.