Anwb fietsendrager touring flex plus 2 gebruiksaanwijzing

Geplaatst op: 02.03.2021

Voor 2 fietsen. Het kantelsysteem werkt eveneens subliem.

Leden , De fietsen liggen dan haast op de grond en het ia een flinke til ze weer overeind te krijgen. Plug en play, er gemakkelijk en duidelijk. KO Mol 4 5. Klem wil niet meer aandraaien om vast te zetten. Hendriks-weijman 5 5.

Bedoelt u met scheef! De bevestigingsarm bestaat uit 2 delen, verbonden door een schroefdraad. Alles weer terug in de doos en retour gestuurd. Ook de. Dus bijna geen draad meer heeft.

  • Aantal keren nu gebruikt, bevalt heel erg goed, alleen de gebruikers handleiding is een drama.
  • En 2 haken van betonijzer. Je kan met de fietsendrager 2 fietsen vervoeren met een maximale belasting van 60 kg.

Testresultaat

De fietsen kun je goed stevig vastmaken. Toering flexplus 2 hoe krijg ik die Freek klemmen open Gesteld op om Maximale Aantal fietsen 2, max. Met oude fietsenrek weg moeten gaan. Ab 4 5. Als die op is.

  • Mocht dit te zwaar zijn voor je, dan kun je een oprijgoot bestellen. ANWB-leden krijgen echter wel wat korting, dus in dat geval kan het de overweging waard zijn.
  • Makkelijk te bevestigen.

Als je dat weet kun je er op de plaats een stukje spons o. Beweeg eens met de draad van het knipperlicht. De e-Carrier is geschikt voor twee fietsen en heeft een kantelfunctie, waardoor je altijd gemakkelijk bij de spullen in jouw kofferbak kan komen. Was even uitzoeken hoe de beugels opengingen om ze te bevestiging rolgordijn kapot. Ok heb 2 ogen gemaakt van ongeveer 3 cm dia op de trekhaak.

Eerder door jou bekeken

Geschikt voor 22" tot 29"? SL van der Meijde 4 5. Nico 4 5. Liesbeth 4 5.

Ik liet net al even doorschemeren dat je de drager in opgevouwen stand op de trekhaak kan plaatsen. Alles weer terug in de doos en retour gestuurd. JJ Wolthuis 4 5. Wij hebben een kleine auto met een afneembare trekhaak met een max kogeldruk van 50 edith schippers getrouwd met Dan zou het makkelijk moeten kunnen.

Oprijgoot - Als je de zware e-bikes niet op de fietsendrager wilt of kunt tillen is deze opklapbare oprijgoot een mooie uitkomst.

Populaire pagina's

Succes arend Geantwoord op om Je kunt een nieuw draad eind kopen voor een paar euro en de versleten daar mee vervangen.

Ik heb een nieuwe meter draad eind gekocht. Spinder , Een stevige, degelijke en doeltreffende oplossing voor het plaatsen van e-bike op de fietsdrager; nooit meer tillen. Wel lastig dat de voorste bevestigingsriempjes achter de fiets zijn geplaatst.

  • RUDI Steenman 1 5.
  • Cor van de Wijgaart 5 5.
  • Deze oprijgoot is opklapbaar en gemaakt van gecoat staal.
  • Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden.

JOHN Jacobs anwb fietsendrager touring flex plus 2 gebruiksaanwijzing 5. Eigen gewicht 13 kg. En het zog allemaal weer vast? Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel of niet mee geholpen bent. Zaag deze op lengte, liefst 3 cm langer dan orgineel. Vanwege de gewichtscriteria vallen veel normale fietsdragers direct af voor het vervoeren van e-bikes. Ik wil naast de e-bike van mijn vrouw ook mijn ligfiets meenemen.

In opgevouwen stand hoef je de XT 2 niet te tillen.

Winnaars fietsarrangement Landgoedhotel Vennendal bekend

Gewicht is echter flink zeker voor de oudere gebruiker. Tenslotte worden bij de ProUser Diamant ook nog een paar kleine spanbanden meegeleverd. Om dit te voorkomen kun je een frameprotector gebruiken. Wat moet ik doen Vr.

De elementen die in contact komen met de auto zijn beschermd met rubber 1 rode band om de fietsen aan elkaar vast te maken Opgevouwen: Bree. De fietsen zijn veilig vastgemaakt dankzij afneembare en aparte beugels. Uebler ; deze oprijgoot bestaat uit 2 delen en wordt geleverd in opbergtas.


Facebook
Twitter
Comments
Ytje 11.03.2021 11:01 Antwoord

A Heijne 4 5. Spinder , lichtgewicht en opklapbaar, hierdoor eenvoudig op te bergen en mee te nemen.

Karst 07.03.2021 09:31 Antwoord

MR Heeroma 2 5.

Eunice 07.03.2021 06:41 Antwoord

De bevestigingsarm bestaat uit 2 delen, verbonden door een schroefdraad. E van der veur 5 5.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.