Whatsapp berichten komen pas binnen bij openen app samsung

Geplaatst op: 11.01.2021

But after this my Whatsapp never got into sleep mode and I started seeing the notifications. Alvast bedankt! Alle forumonderwerpen Vorig onderwerp Volgend onderwerp.

Ik krijg wel notificaties van andere apps Facebook, buienradar Gmail geen notificaties. Mijn neefje had een P8 Lite met een gelijkaardig probleem en dat bleek de oplossing te zijn. Maar dit heeft hem precies opgelost met een volledige reset te doen al komt het beeld wel bijna 5min later binnen.

Alvast bedankt… Wil. In antwoord op Rita

De ene keer zit ik op WiFi en de andere keer op 4G. De wifi slaapstand staat op nooit? Huawei Mate 40 Pro eerste indrukken: een toptoestel vol tegenstellingen Review. Via dat topic hebben wij gewoon aangegeven dat wij dezelfde problemen ervaren en ook een nieuw modem wilden. U hebt geen rechten om deze productkoppeling te verwijderen.

WhatsApp laat je nu voor altijd een chat muten, zo werkt het

Maak een account aan Inloggen T-Mobile Klant en nummer of. Na inschakelen en vervolgens mijn thuis net werk als vertrouwd aangemerkt "Vertrouwde Wi-Fi netwerken" leek het even te werken. But after this my Whatsapp never got into sleep mode and I started seeing the notifications.

Inderdaad ik ervaarde hetzelfde ook niet direct met mijn oudere S6. Accepteren Cookie instellingen. Vind ons ook op Snap! Onthoud mijn gegevens.

Mijn neefje had een P8 Lite met een gelijkaardig probleem en dat bleek de oplossing te zijn. Welkom Inloggen met MyProximus of. Zo kan je op Yelo Play vlot je opnames beheren per toestel. Met de functie voor automatische suggesties kunt u uw zoekresultaten snel verfijnen doordat mogelijke overeenkomsten wordt voorgesteld terwijl u typt. Topics Registreren Aanmelden Help! Alle forumonderwerpen Vorig onderwerp Volgend onderwerp!

AW Poll: welk vlaggenschip wekt dit najaar jouw interesse?

Terug naar fabrieksinstellingen en alles handmatig opnieuw installeren helpt hier ook niet! Basis Functioneel. Inderdaad ik ervaarde hetzelfde ook niet direct met mijn oudere S6.

Vergeet niet eerst een back-up te maken van je gegevens. Ik heb hetzelfde probleem met whatsapp dat de berichten alleen komen wanneer ik whatsapp open. Onbeantwoorde forum-onderwerpen. Dan vrees ik ook dat er een update zal moeten worden uitgebracht door HMD Global die merknaam van Nokia mag gebruiken en er kapsels voor vierkant gezicht gewacht zal moeten worden.

Er is maar een advies nameijl terug naar fabrieksinstellingen maar dan moet je alle Apps opnieuw installeren want met een backup terugzetten krijg je mogelijk hetzelfde probleem weer terug.

Meld je aan

Wij gebruiken cookies om uw bezoekers ervaring te verbeteren en te personaliseren. Share Tweet Delen Delen. Om uit te sluiten dat mijn WIFI-router de boosdoener was heb ik een andere router gebruikt, ook dit helpt niet. Kvs Werken de andere apps wel goed op de Nokia? Denk eraan dat er in oude onderwerpen informatie kan staan die niet meer up to date is.

Ook denk ik dat alles goed staat wat betreft internet op achtergrond gebruiken! Ik hoop dat een forumgebruiker nog een praktische tip voor jullie heeft. Echter de beveiliging schakelt zich uit als je buiten de deur op school bent geweest.

Heb je beveiligings- of schoonmaakapps op jouw telefoon staan; bijvoorbeeld CCleaner of een antivirus. Tip: Werd jouw vraag correct beantwoord. DukeofEmmen First Poster. It shall only have an Ok button. Hij is helemaal up to date!

Ik denk dat dit de instelling is die het probleem heeft opgelost bij de Huawei van mijn neefje Bij instellingen moet je even kijken, daar staat ergens de optie voor een notificatie wanneer de app op de achtergrond draait.

Afgelopen week op aanraden in het menu "Veilige Wi-Fi" wat geprobeerd.

Jammer dat dit het probleem niet oplost, dus lijkt opgelost. Ik hoop op een oplossing. Tot nu toe alles zonder problemen binnen gekregen, Fred.


Facebook
Twitter
Comments
Chad 17.01.2021 23:50 Antwoord

Nee, apps staan niet in sluimerstand   Afgelopen dagen een hoop getest.

Luus 12.01.2021 23:42 Antwoord

Rita Apprentice.

Dorenda 18.01.2021 07:56 Antwoord

Experienced Meerweter. Groetjes Stephanie.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.