Toetsenbord apple geeft andere tekens

Geplaatst op: 21.02.2021

Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen. Vaak heb je per ongeluk je instellingen aangepast.

Heel fijn :. De tip: Ctrl — shift, heeft geholpen. Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Jullie zijn mijn laatste hoop!! Hallo Sam, Ik denk dat je of een andere taal of een ander toetsenbord hebt gekoppeld.

Gelukkig kun je dit snel oplossen met deze handige tips.

Maar moet helaas voor elk scherm gedaan worden. Bedankt voor de min. Selecteer bijvoorbeeld Nederlands en klik op Verwijderen. Geweldig simpel, want het gebeurt me een beetje te vaak, toetsenbord apple geeft andere tekens, hartelijk dank. Ga dit even noteren voor een volgende keer. Klik op de knop Details om naar het dialoogvenster Tekstservices en invoertalen te gaan?

Instelling toetsenbord wisselen vanuit configuratiescherm Het kan zijn dat jouw computerinstellingen anders zijn. Ja dat zou inderdaad mooi zijn.
  • Wanneer je vervolgens een letter of een spatie typt verschijnt zowel het aanhalingsteken als de letter of alleen het aanhalingsteken in het geval van een spatie.
  • Alle tot nu toe gegeven antwoorden bestrijden slechts de symptomen. Kies voor het tabblad Instellingen.

Aanhalingstekens doen het niet

Wie helpt mij om van dit vervelende probleem voorgoed af te komen???? Toetsenbord staat weer goed. Is het al weer normaal? Wanneer je vervolgens een letter of een spatie typt verschijnt zowel het aanhalingsteken als de letter of alleen het aanhalingsteken in het geval van een spatie. Dit is de sneltoets voor het schakelen tussen toetsenbord indelingen. Bekijk hem hier: Windows-tip: toetsenbord indeling wisselen » Deze tip is van toepassing op Microsoft Windows 7, 8.

Zo herkenbaar, ineens geeft je computer andere vreemde tekens.

  • Zoals gezegd wordt het probleem veroorzaakt door een verkeerd ingestelde toetsenbordindeling.
  • Er zijn echter veel landen alwaar….

Je kunt dan ook bij de gewenste instellingen komen via je configuratiescherm en de opties daar wijzigen naar de gewenste taal. Dat werkt zo:. Later merkje pas wat hij heeft uitgespookt en dan krab je je achter je oren.

Plaats antwoord. Leave this field empty.

Apple Footer

Eerder heb ik dit niet gehad op onze Apple laptop. Toetsenbord taal nederland en instellingen vs kloppen.

Wie helpt mij om van dit vervelende probleem voorgoed af te komen????

Klik op de knop Details om naar het dialoogvenster Tekstservices en invoertalen te gaan of op Toetsenborden wijzigen. In plaats van een asterisk krijg je ineens een underscore en een openingshaakje wordt een sluitingshaakje. Simple comme bonjour. Maar iedere keer inlogge…. Hoe kun je de taalinstelling toetsenbord veranderen.

Dus eerst crtl-loslaten-shift. Kies in de lijst voor het Amerikaans toetsenbord ofwel ' Nederlands taalgebied met toetsenbord uit de Verenigde Staten internationaal '. Maar dat andere toetsenbord Nederlands kan ik niet verwijderen de internationale kan ik wel verwijderen maar de Nederlandse niet. Alleen in mijn werkomgeving heb ik last van de tekens, zodra ik uit de Windows werkomgeving ga, is alles weer normaal. Maar goed deze heb je maar alvast te pakken.

  • De Zaak website maakt gebruik van cookies.
  • Wist niet dat het zo gemakkelijk op te lossen was.
  • Comments Thnx voor tip.
  • Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.

Het Apenstaartje We gebruiken het tegenwoordig dagelijks, het teken dat op elk computerklavier meer slijtage toetsenbord apple geeft andere tekens. Het lukte mij constant niet met de opties die hierboven stonden. Geen resultaat!!. Leave this field empty. Klik op de knop Details om naar het dialoogvenster Tekstservices en invoertalen te gaan of op Toetsenborden wijzigen.

Ook een Brits toetsenbord heeft enkele andere details. Zoals gezegd wordt het probleem veroorzaakt door een verkeerd ingestelde toetsenbordindeling. Toetsenbord taal nederland en instellingen vs kloppen.

Soms moet wat te doen tegen schimmelinfectie man de NumLock toets indrukken in combinatie met de Fn toets.

Mijn toetsenbord doet raar?

Weet jij het antwoord?

Goed te horen dat het is opgelost. Alleen in mijn werkomgeving heb ik last van de tekens, zodra ik uit de Windows werkomgeving ga, is alles weer normaal.

Hoe moet ik dit oplossen?

Maar je moet het eerst wel even weten. Thanks, opgelost door Ctrl en Shift gelijk in te drukken. Je toetsenbord staat nu waarschijnlijk op Nederlands, waar je hem normaal op Amerikaans VS hebt staan!


Facebook
Twitter
Comments
Lard 26.02.2021 22:04 Antwoord

Je typt een aanhalingsteken maar ziet niets verschijnen op het toetsenbord. Hej, super bedankt, we werden hier helemaal gek van, we kunnen nu weer normaal mailen!

Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.