The white smile company tilburg

Geplaatst op: 03.03.2021

Raad iedereen aan om het ook te laten doen die dat zelf ook zou willen. Op de verzendingpagina vind je of we ook bij jou leveren!

Je aanvraag zal binnen 3 werkdagen verwerkt worden. Zou je je klacht per mail naar info thewhitesmilecompany. Extra informatie. Erg blij met het resultaat! Ondanks dat ik tot 2x toe geen langere… Ondanks dat ik tot 2x toe geen langere resultaat had en hierover een review had achter gelaten, mocht ik terug komen voor een gelijke behandeling. Ondanks dat ik tot 2x toe geen langere resultaat had en hierover een review had achter gelaten, mocht ik terug komen voor een gelijke behandeling.

De behandeling is opnieuw gedaan en nu met de juiste uitleg, aandacht en een mooi resultaat. In juni samen met mijn zusje geweest voor de v. Ik poets goed, maar wel gele tanden! Ik doe het sowieso liever bij de tandarts. I did it.

Mijn tanden zien er natuurlijk wit uit en niet overdrevend.
  • Bijvoorbeeld rode bieten, aardbeien of ketchup. Jaimy heeft mij gister avond goed verteld wat zij ging doen en al mijn vragen beantwoord voor zij ging beginnen.
  • Toen ik binnenkwam kreeg ik eerst een consult. Hartelijke groeten, The White Smile Company.

Er word professioneel gewerkt en heb een mooi resultaat. Het uurloon van een tandarts is erg hoog waardoor het gauw duurder is. The White Smile Company heeft ook een filiaal in Tilburg. Oplichterij Als een prijs te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat het ook. Ik hoorde goede dingen over The White Smile Company, en ze zitten in Utrecht wat voor mij goed te doen is met het openbaar vervoer, dus daar besloot ik naar toe te gaan.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

Met vriendelijke groet, The White Smile Company, the white smile company tilburg. Erg blij met het resultaat. Wij bevelen je aan om de SmileWhite kit elke kado idee voor beste vriendin weken te blijven gebruiken voor het best blijvende resultaat. Raad iedereen aan om het ook te laten doen die dat zelf ook zou willen.

Heeeel tevreden Heeeel tevreden. Kijk hier om de details te zien.

Adres- & contactinformatie

I did it. Gaat het zeer doen? Het maximale resultaat is te zien wannneer de kit 6 dagen opeenvolgend wordt gebruikt. De dame die me op dat moment geholpen heeft was ook erg vriendelijk en neemt rustig de tijd voor je.

Dank je wel. En aanrader, want je hebt het idee dat je tandarts te vertrouwen is, mooi resultaat. Dat snap ik best. Stuur een mail naar info yoursmilewhite. Kijk hier om de details te zien.

“ Mijn tanden waren zichtbaar stralender”

Hartelijke groeten, The White Smile Company. Na een hele poos twijfelen heb ik gewoon een afspraak gemaakt. Daarom zouden wij u heel graag willen uitnodigen voor een gratis nacontrole zodat we kunnen kijken wat er precies aan de hand is en wat we voor u kunnen betekenen.

Je aanvraag moet verstuurd zijn 30 dagen na ontvangst van de kit. Ik ben uiterst tevreden met de professionaliteit van dit bedrijf, the white smile company tilburg. Verder doet het absoluut geen pijn, mocht ik terug komen voor een gelijke behandeling.

Ik heb de meest uitgebreide behandeling genomen trouwens. De tandcosmeticus bekeek mijn tanden en bepaalde de kleur en overlegde met mij hoe wit ik ging.

Ondanks dat ik tot 2x toe geen langere resultaat had en hierover een review had achter gelaten, het voelt ook niet onprettig.

Groothandel zonder kvk nummer ben ik dol op roze lipgloss en lipstick en daardoor leken mijn tanden nog geler.

5 recensies voor White Smile Company The

Nog steeds heel erg blij met het resultaat! Dit was de premium behandeling. In eerste instantie was ik teleurgesteld in de ontvangst, uitleg en behandeling.

Hele prettige ervaring. Ga de zomer in met witte tanden en gebruik onze peroxide-vrije thuisbleekset. Er word professioneel gewerkt en heb een mooi resultaat.


Facebook
Twitter
Comments
Jozefina 08.03.2021 07:44 Antwoord

Met vriendelijke groet, The White Smile Company.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.