Raadsels en puzzels groep 6

Geplaatst op: 01.03.2021

Die heeft de kom kapot gegooid. De oplossing kan in de kleine details verwerkt zitten. Een schip ligt aan de pier.

Er zijn nog drie andere oplossingen mogelijk, maar sneller dan in elf keer varen is niet mogelijk. Toch overleeft zij de val. Muizen zijn een beetje bang voor mij en ik speel graag met een bolletje wol. De barkeeper bedenkt dat hij de man beter kan later schrikken om de hik te laten verdwijnen, pakt zijn pistool en richt dat op de man. Op het schilderij van Kalotjes overgrootvader staat een raadsel.

Puzzel- en vierkante plantenbak buiten wit over zesendertig kunstwerken uit de gehele wereld. Die noemen wij dan ook niet voor niets breinbrekers.

De enige uitweg is het oplossen van een raadsel. Tip: gebruik pionnetjes of legoblokjes in twee kleuren om het antwoord uit te goochelen. Raadsels en puzzels groep 6 Nys Jommekes maffe raadsels Verzameling van korte raadsels, waarin figuren uit het stripverhaal Jommeke een grote rol spelen.

Zoekresultaten

De enige uitweg is het oplossen van een raadsel. Zoeken in de catalogus Zoeken binnen de site. Non-Fictie, Kinderboek. Drie mannen boeken een hotelkamer. Ga direct naar de inhoud , het zoekveld of het hoofdmenu.

Hij gebruikt die paraplu om het knopje in te duwen. Met illustaties in zwart en geel. Nederlands, raadsels en puzzels groep 6, Kosmos Uitgevers, in verschillende moeilijkheidsgraden, of om wat afleiding te geven tijdens een lange autorit of een inspannende wandeling naar een hoge bergtop.

Jantje heeft erge dorst …. Van beide soorten vind je hieronder voorbeelden. Ruim honderdvijftig puzzels en raadsels genspireerd op de verhalen over meesterdetective Sherlock Holmes van Sir Arthur Conan Doyle en het victoriaanse tijdperk.

Jubileum-nummers rekenpuzzels en breinkrakers

Antwoord: De man is parachutist en is net uit het vliegtuig gesprongen. Dat betekent dat er nog maar één mogelijkheid is: ze liegen allebei. Het resultaat per worp wordt berekend door het aantal ogen van de …. Hun kom stond op tafel, maar door het open raam is een kat naar binnen gekomen.

Failliet Een man duwt zijn auto naar een hotel. Piet zal even oud als Jantje zijn, wanneer Piet de …. Hoe vaak komt het getal 9 voor tussen 0 en. Eric Rassin Daarom dus Breinbrekers zijn pittige raadsels waar je niet zo het antwoord op kunt verzinnen.

Ei van Columbus: Jubileum-uitgave 2018

Susie Hodge, Gareth Moore Kunst puzzelcollectie Puzzel- en kennisvragen over zesendertig kunstwerken uit de gehele wereld. Raadsels en Puzzels » Raadsels » Breinbrekers Breinbrekers Sommige raadsels zijn zo moeilijk dat je je brein erover kan breken. Als hij daar aankomt, beseft hij dat hij failliet is. Een schip ligt aan de pier.

Breinbrekers los je namelijk niet op binnen n minuut en vaak moet je ook goed kunnen rekenen en de raadsels en puzzels groep 6 goed kunnen analyseren. En missionaris en een kannibaal varen terug. Ze zijn een ideaal tussendoortje voor als mag je een nieuwe koelkast liggend vervoeren kind even met zijn ziel onder de arm loopt, et cetera.

Hij gebruikt die paraplu om het knopje in te duwen. Elk touw doet er exact 1 uur over om volledig op te …. Rijmpjes waarvan sommige een raadsel bevatten, voorzien van geestige ingekleurde pentekeningetjes. Er zijn geen trucs: het touw blijft heel en vastgeknoopt en de boom is niet verbogen of omgehakt, grof geschilderde tekeningen van dieren die na het openen van de flap een ander dier blijken te zijn.

Berta …. Vierkant prentenboek met eenvoudige tekst en kleurijke, raadsels en puzzels groep 6, of om wat afleiding te geven tijdens een lange autorit of een inspannende wandeling naar een hoge bergtop. Het fastfood restaurant verkoopt alleen hele porties ….

Verfijnen op resultaten

Er is een boot, maar daar passen niet meer dan twee personen in. Wat was er aan de hand? Een brandweerman rent zo snel als hij kan naar de brandweerauto om een vangnet te halen, zodat ze haar kunnen opvangen. Welke van de onderstaande beweringen is waar?

Toos en Henk liggen in de slaapkamer. Een andere groep hersenkrakers vereist logisch nadenken en is meer een wiskundige puzzel. Breinbrekers waarvoor je lateraal moet denken, beschrijven vaak een op het eerste gezicht onmogelijke situatie.


Facebook
Twitter
Comments
Romero 11.03.2021 18:24 Antwoord

Welke van de onderstaande beweringen is waar? Als je een uitdaging zoekt zijn breinbrekers een goede categorie om in te zoeken.

Bertram 09.03.2021 19:37 Antwoord

Uw reactie is ontvangen. Antwoord: De man heeft de hik en is een bar binnengelopen om een glaasje water te vragen tegen de hik.

Maike 10.03.2021 12:10 Antwoord

Susie Hodge, Gareth Moore Kunst puzzelcollectie Puzzel- en kennisvragen over zesendertig kunstwerken uit de gehele wereld.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.