Ongewenste sms blokkeren proximus

Geplaatst op: 10.01.2021

Je kiest zelf of je de tweede oproep al dan niet aanneemt door het eerste gesprek te beëindigen of in wacht te zetten. Deze verschijnen tussen 30 minuten en 48 uur na je aankoop en blijven tot het einde van de maand zichtbaar.

Vaak gaat het om frauduleuze betaalnummers met zeer hoge tarieven, waardoor je factuur enorm kan oplopen. Een app of een nummer digitaal gekocht? Beantwoord nooit oproepen van nummers die u niet kent, en zeker niet van buitenlandse nummers bv. Dien klacht in bij de politie. Proximus Mobilus XL Unlimited. Heb je een vraag? Bel nooit terug naar onbekende nummers Beantwoord nooit oproepen van nummers die je niet kent, en zeker niet van buitenlandse nummers bv.

Wat zoek je. Of krijg je regelmatig oproepen van een onbekend nummer. Weer drome april je al een account. Bel nooit terug naar onbekende nummers Beantwoord nooit oproepen van nummers die je niet kent, en zeker niet van buitenlandse nummers bv. Alle Proximus Mobilus abonnementen bieden onbeperkt surfen op ongewenste sms blokkeren proximus applicatie naar keuze Facebook-Messenger ; Twitter, Instagr!

Bedoelde u:. Word je gestalkt of gepest via je gsm? Via de app?
  • Start dan een nieuw onderwerp op De Netweters.
  • Proximus Mobile

Noodnummer 101

Het sterke punt van Proximus is zijn netwerk waarvan de operator ook eigenaar is. Wist u dat? Check het antwoord! Welkom Inloggen met MyProximus of. Je kunt ook meer informatie over de dienstenleverancier in kwestie opzoeken. Activeer CLIR, de gratis optie om uw gsm-nummer éénmalig of permanent te verbergen Uw telefoonnummer zal dan niet verschijnen op het scherm van de persoon naar wie u belt.

Share Tweet Delen Delen.

  • Heb je al een account?
  • Beantwoord nooit oproepen van nummers die je niet kent, en zeker niet van buitenlandse nummers bv. Bel nooit terug naar onbekende nummers Beantwoord nooit oproepen van nummers die je niet kent, en zeker niet van buitenlandse nummers bv.

Afgelopen vrijdag kreeg ik een sms van een normaal mobiel nummer die ik echter niet kende. Bedankt voor uw bezoek aan het forum. Op de meeste smartphones kun je contactpersonen en bekende of onbekende nummers blokkeren, ongewenste sms blokkeren proximus. Uw mening telt. Word je bedreigd, gestalkt of gepest? Maak een keuze:. Mijn pa zal blij zijn dat te lezen; het is precies wat hij wou.

Waar staat dit op je factuur of aanrekening?

Een app of een nummer digitaal gekocht? Direct op Proximus. Wat kan ik hieraan doen want ik zou deze nummers willen laten blokkeren?

Proximus 5G Unlimited. Ga als volgt te werk: Raadpleeg, zoals hierboven beschreven. Enter your username or e-mail address. Op basis van de vordering van de procureur wordt nadien een onderzoek ingesteld. Freshman Veelweter. De crche van je kind belt juist op het moment dat je jouw baas aan de lijn hebt, ongewenste sms blokkeren proximus.

Meld je aan

De richtlijnen hiervoor vind je in de handleiding van je toestel. Een app of een nummer digitaal gekocht? Opvallend: telkens zijn dat privénummers. Op de meeste smartphones kun je contactpersonen en bekende of onbekende nummers blokkeren.

Standaard tarieven Aanbod geldig voor iedereen Bellen, SMS-en versturen en surfen vanaf uw bestemming of vanuit België naar het land van uw keuze.

Ontdek de Yelo Play-app. Eerst en vooral is Proximus een commercieel merk dat in door Belgacom werd gecreerd. Ze zijn opgesplitst over 2 rubrieken:. Contacteer onze klantendienst en vraag om de CLIR-optie te activeren, ongewenste sms blokkeren proximus. Maar … voor u als professional, hebben we aangepaste oplossingen voor uw behoeften, krijgt een verkoper aan de lijn.

Word je vaak opgebeld door een vreemd nummer of buitenlands nummer. Blijft het duren! Dit zijn call centers die 10 nummers in n keer bellen; de eerste die antwoordt.

Hoofdnavigatie mobiel

Verander indien nodig van nummer Als je wordt opgebeld door een onbekend nummer, is dit meestal tijdelijk. Ontdek de Yelo Play-app! Beller niet gevonden? Stel ze aan een van onze medewerkers.

Hoe kun je dit beperken of blokkeren. Ik wil niet plots in een carrousel verzeild raken waardoor ik een mega-factuur als resultaat heb want ik vermoed dat dit een dergelijke poging betreft. Kabeltje van de modem, die naast hun televisietoestel staat?


Facebook
Twitter
Comments
Matijn 19.01.2021 00:03 Antwoord

Beller niet gevonden?

Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.