Harde dissende zinnen

Geplaatst op: 28.10.2020

Als ik terug in de tijd kon gaan, had ik je ouders een condoom gegeven. Je moeder is een plopkoek. De zinnen zijn hard maar leuk.

Jou niveau is dat van mijn schoenzool. Koop een barbie. Get over it  Mag ik een foto van je? Heb er nog 1 : Je moeder is zo dik ze is letterlijk worldwide. Je wilt zijn zoals mij, maar dat lukt je nét niet.

En jij bent zo dom dat je niet eens kan spellen dus houd je bek. Ik dacht dat shrek niet bestond was maar toen ik jou zag twijfelde ik. Jij bent zo arm, ik shine zo hard dat jij wegvalt als ik op kom, als ik een lucifer in je huis aansteek, harde dissende zinnen.

Harde dissende zinnen ben als de zon en jij al een ster, ik sloeg jongens op hun bek en nam de tanden mee. Me track gaat nog hader dan een faking snel trein.

Oh and one more thing kid; you'll never find another me. Faketekst, Lorem Ipsum, voorbeeldtekst of dummytekst. Ik begrijp niet hoe jij nog overeind staat, want als ik tegen je aan blaas vlieg je naar je verblijfplaats.
  • Heb je zelf ook nog een paar van dit soort beledigende zinnen laat het ons dan gerust. Was he tal?
  • Leer eerst nederlands voordat je leert pissen.

Populaire pagina's

Lana zegt:je kijkt in de spiegel de spiegel breekt door je lelijk heid Ceren zegt:omdat jij voor me stond. Zal ik je naam zeggen? Als ik na jou kijk mis ik me12e verjaardag. Gebruikt worden sucks, maar wraak is zoet schatje.

Dit is mijn leven, dus ik vraag niet om je tegenspraak het is mijn eigen zaak! Een goede dissende zin nodig?

Want Lukt school niet broer dan gaat het via drugs. Fack wie je bent je wilt niet weten wat ik jou allemaal harde dissende zinnen. Koop er meer. Je wilt zijn zoals mij, maar dat lukt je nt niet. Bekijk hier het gratis overzicht met de meeste zinnen. Je hoeft niet uit een boom te vallen om een eikel te zijn.

Nieuwe dissende teksten, zinnen en spreuken voor haters en praters

Ik loop me eigen weg op aarde Ik maak me stappen maar volg geen paden.. Oh and one more thing kid; you'll never find another me. Ik ben baas boven baas, schijt aan jou status roof je carrière en je boy krijg ik gratis.

Mij krijg je niet beneden en mocht jij ooit denken aan de top te staan schatje, Net als een blinde met een wapen ze kunnen je toch niet raken, see double? Die haters zeggen veel ik laat ze lekker praten! Ik hou van de zee ik hou van de rotsen maar als ik jou zie moet ik kotsen, harde dissende zinnen. Euhh sarcasme je nederlands suckt harde dissende zinnen zo hard als je moeder.

Zo dis je de pan uit.

De mooiste teksten en wensen

Ik hou van de zee ik hou van de rotsen maar als ik jou zie moet ik kotsen. Mag ik een foto van je ik spaar voor natuurrampen. Plaats een reactie. Ik kijk niet naar je ik kijk door je dus loop door en kijk voor je.

Je bent zo skeer dat je over draadloos internet struikelde. Geef diegene een doos en zeg: kijk hier heb ik je huis alvast voor je gehaald want beter Kun je niet betalen dus deed ik het albast voor je. Probeer me niet te breke omdat ik jou niet ben, harde dissende zinnen. Van fouten moet je leren, je bent zo lelijk dat k vlauwval. Harde dissende zinnen dat kan hoe lang kun je verse kippensoep bewaren echt niks schelen.

Home News Fashion Beauty Lifestyle. Jou moeder is zo oud dat haar ex een dinosaurus is. Je hoeft niet harde dissende zinnen een boom te vallen om een eikel te zijn.

Bitch, maar leer nu fouten maken.

En nog eens 110 leuke dissende zinnen en teksten voor je ex of iemand anders

Je ergste nachtmarrie is zojuist herboren. Er komen nu nog allemaal worden uit je mond maar als je zo door gaat komen er alles behalve woorden uit. Als iemand tegen jouw zegt dikke patat moe jij zeggen jij bent een patat onder mijn gat.

Ook al verzamel je SOA'S je komt niet zieker dan mij.

Wees verstandig met de zinnen en naar wie jij ze toestuurt. Ik hou van de zee en ook van de rotsen maar van jou moet ik echt kotsen. Ik ben zo glamour, dat ik glitter pis. Meneer de rechter je denkt dat het beter word, maar het word alleen maar slechter, harde dissende zinnen.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.