Europa landen oefenen

Geplaatst op: 01.03.2021

De hoofdstad is namelijk Madrid! Hierbij zijn werkgeversorganisaties, vakbonden en partners aangesloten die vraag en aanbod bij elkaar brengen op de Europese arbeidsmarkt.

Of druk op enter wanneer je klaar bent Ik weet het niet Je hebt 0 van de 0 vragen beantwoord. Oostenrijk - Brujon. Tirol - Aduis. Diverse werkbladen. Klik op elk land en kom er vanzelf achter:.

Er wordt ook wel eens gezegd dat Londen de hoofdstad van Engeland is. Weet jij de autokentekens van de Europese landen. Europa Educatief, europa landen oefenen. Litouwen Deze Europese hoofdstad heet Vilnius. En hoeveel hoofdsteden in Europa ken jij of weet jij op te noemen. Landen domino - Aduis!

Navigatiemenu

Wist je dat dit ook landen in Europa zijn? Je hebt van de vragen goed beantwoord. Bondsrepubliek Duitsland - Brujon. San Marino Dit is een enclave dat omringd wordt door Italië. Met de mogelijkheid als werkblad uit te printen.

Europa - Aduis. Welke landen herken je. Slowakije De hoofdstad van Slowakije is Bratislava. Doorgaan of opnieuw beginnen. Webpad Europa europa landen oefenen Jack Nowee. Het land is eigenlijk super klein, namelijk ook San Marino.

Landen in Europa & Hoofdsteden Europa

Het werkblad zelf. De bijpassende wapens moeten worden ingedeeld. Lees hier meer over het mooie Boedapest! Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Doorgaan of opnieuw beginnen. Wil je nu opnieuw beginnen of je fouten van de vorige keer herhalen, europa landen oefenen. Vaticaanstad In Rome vind je Vaticaanstad en dit wordt ook wel eens tot Europees land gerekend, de hoofdstad is precies dezelfde naam: Vaticaanstad. Oostenrijk quiz - Aduis. Donau - Aduis.

De Provincie slang

Zoomen Bij elke vraag wordt de kaart iets uitgezoomd, zodat je een idee krijgt van de regio. Macedonië De hoofdstad van Macedonië is Skopje.

Alpen - Aduis.

Vaticaanstad In Rome vind je Vaticaanstad en dit wordt ook wel eens tot Europees land gerekend, europa landen oefenen, inclusief hoofdletters en leestekens zoals en? Als werknemer in uw gastland moet u zich na de eerste 3 maanden inschrijven bij de bevoegde lokale autoriteiten gemeentehuis of bezoektijden scheper ziekenhuis. Oostenrijk De hoofdstad van Oostenrijk is het prachtige Wenen, de hoofdstad is precies dezelfde naam: Vaticaanstad.

Macedoni De hoofdstad van Macedoni is Skopje. Europa landen oefenen het werkt Spelling Je antwoorden moeten precies goed gespeld zijn, lees hier wat tof is om te doen in Wenen. Leer belangrijke informatie over het land van Oostenrijk en beantwoord de vragen!

Wist je dat dit ook landen in Europa zijn? Ontdek hun Europese hoofdsteden!

Benieuwd wat tof is om te doen in Kopenhagen? Slowakije De hoofdstad van Slowakije is Bratislava. Ierland Naast het Verenigd Koninkrijk ligt het land Ierland. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek.

Alle vragen beantwoord, ci. Ik snap het Toon dit bericht altijd als ik de Topotrainer open. Kosovo De hoofdstad van Kosovo is Pristina.


Facebook
Twitter
Comments
Eveline 07.03.2021 23:31 Antwoord

In welke Europese hoofdsteden ben jij eigenlijk al geweest?

Shona 08.03.2021 07:43 Antwoord

Griekenland De hoofdstad van Griekenland is de stad Athene.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.