Canesten gyno applicator zwangerschap

Geplaatst op: 09.01.2021

Beschrijving Canesten GYNO voor inwendig en uitwendig gebruik stopt in korte tijd de groei, doodt de schimmel en verlicht zo snel de jeuk dankzij de werkzame stof clotrimazol. Deze maatregelen zullen helpen bij de bescherming van het milieu.

Zie bijsluiter voor exacte instructies. Handelsinformatie Clotrimazol is sinds internationaal op de markt. Staafje A voorzichtig geheel indrukken, waardoor de tablet in de vagina wordt ingebracht; vervolgens applicator terugtrekken en weggooien. Als u te vroeg stopt kan de schimmelinfectie terugkeren. Verpakkingen Canesten gyno 1 vaginale crème is verkrijgbaar in een verpakking met een voorgevulde applicator a 5 gram crème Canesten gyno 1 vaginale tablet is verkrijgbaar in een verpakking met 1 tablet en een applicator Naam en adres van de vergunninghouder Bayer B.

De tabletten hebben vocht in de vagina nodig om geheel te kunnen oplossen.

Als u de vaginale crme op de schaamlippen gebruikt of als de partner ook een schimmelinfectie op de penis heeft, canesten gyno applicator zwangerschap, is de kuur voor beiden minimaal 7 dagen.

Neem bij twijfel contact op met uw arts of apotheker. Leg in winkelmandje. Breng de met de crme, een tablet of capsule gevulde applicator diep in de vagina in. Breng de vergeten dosis alsnog zo snel mogelijk in? Waarvoor wordt Canesten gyno 1 gebruikt Werking Canesten gyno 1 bevat als werkzaam stof clotrimazol.

Daarnaast bevat de tablet de volgende niet werkzame bestanddelen: calciumlactaat, maïszetmeel, crospovidon, colloidaal siliciumdioxide, melkzuur, lactose, magnesiumstearaat, hypromellose, microkristalfijne cellulose. Gebruik dan de vaginaaltabletten of vaginaalcapsules, deze kunt u inbrengen met de vinger in plaats van met de applicator.

Deze bijsluiter is voor het laatst aangepast in: November Dan is het niet verstandig voortijdig te stoppen. Canesten gyno 1 wordt toegepast bij infecties van de vagina of hiermee gepaard gaande infecties rond de vagina, die veroorzaakt worden door bepaalde schimmel- of gistsoorten.

  • Canesten gyno 3 kan overeenkomstig het voorschrift worden gebruikt tijdens de borstvoeding. Zelden bij 1 tot 10 op de mensen Vlak na het inbrengen een branderig gevoel, jeuk of irritatie.
  • Applicator na gebruik met warm niet kokend water zorgvuldig schoonmaken.

Breng geneesmiddelen waarvan de uiterste gebruiksdatum is verstreken naar de apotheek. De meest voorkomende veroorzaker is Candida albicans. Schimmelinfecties voorkomen Verder is het belangrijk te voorkomen dat de schimmelinfectie terugkeert. Voor volledige, gespreide benen. Canesten gyno applicator zwangerschap hiervoor op de rug liggen met enigszins gebogen, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Verder winkelen Naar kassa en afrekenen.

Vaginale schimmelinfectie

Deze schimmel is normaal op de huid aanwezig en kan onder bepaalde omstandigheden klachten veroorzaken, zoals het ontstaan van vaginale afscheiding, bekend als witte vloed. Breng de met de crème, een tablet of capsule gevulde applicator diep in de vagina in. Overgevoeligheid voor dit medicijn. Plaats de streepjescode in het kader.

Om dit te voorkomen is het belangrijk de tablet zo diep mogelijk in de vagina in te brengen, voor het slapen gaan. Doodt de schimmel en verlicht zo snel jeuk en een branderig gevoel Zacht voor de vagina, makkelijk in te brengen Snelle en effectieve1 daagse behandeling schimmel voor inwendig gebruik Hygienische voorgevulde applicator.

U merkt dit aan huiduitslag, canesten gyno applicator zwangerschap, het behandelen en voorkomen vanschimmelinfecties. U mag autorijden, galbulten of jeuk. Onderbreek de kuur niet en maak hem af.

Samenstelling

Winkels Zakelijk Klantenservice. Deze schimmel is normaal op de huid aanwezig en kan onder bepaalde omstandigheden klachten veroorzaken, zoals het ontstaan van. U mag de crème ook op de schaamlippen smeren als u daar jeuk heeft. Als u te vroeg stopt kan de schimmelinfectie terugkeren. Zorg er daarom voor, dat de kuur vóór die tijd is beëindigd.

Bent u benieuwd hoe het apotheek, canesten gyno applicator zwangerschap. Als u de kuur niet afmaakt, is de schimmel waarschijnlijk nog niet verdwenen en kan de infectie terugkomen?

Ik wil een bijwerking melden Regelmatig : canesten gyno applicator zwangerschap meer dan 30 op de mensen Soms : bij 10 tot 30 op de mensen Zelden : bij 1 tot 10 op de mensen Zeer zelden : bij minder dan 1 op de mensen?

In zeldzame gevallen kan een ernstige overgevoeligheidsreactie optreden. Breng de vergeten dosis alsnog zo snel mogelijk in. Breng vr het slapen in.

Canesten gyno 1 daagse creme is een snelle en effectieve 1 daagse behandeling voor inwendig gebruik bij vaginale schimmel, canesten gyno applicator zwangerschap. Als u het gebruikt om een schimmelinfectie te voorkomen, moet u het gedurende 3 tot 6 maanden elke vijfde dag zwanger en zo nijverdal de menstruatie gebruiken. Er zijn tot dusver geen aanwijzingen voor schadelijkheid bij dierproeven.

Lees voor gebruik de bijsluiter

Wat u moet doen als u meer van Canesten gyno 3 heeft gebruikt dan u zou mogen Er zijn geen gevallen van overdosering bekend bij gebruik van Canesten gyno 3 volgens de gebruiksvoorschriften.

Raadpleeg uw arts als u te veel last heeft van één van de bovengenoemde bijwerkingen of als u andere bijwerkingen ervaart waar u zich zorgen over maakt. Plaats de streepjescode in het kader.

In de zwangerschap moet het gebruik van de applicator worden vermeden en verdient toediening van de vaginale tabletten met de hand de voorkeur. Canesten gyno 3 tablet: calciumlactaat, canesten gyno applicator zwangerschap. Het effect is tijdelijk en komt alleen tijdens de behandeling voor.


Facebook
Twitter
Comments
Chaïm 16.01.2021 15:58 Antwoord

Lees voor. Zeer zelden bij minder dan 1 op de mensen Blaasjes op de huid, stekend gevoel.

Lucie 11.01.2021 08:29 Antwoord

Indien noodzakelijk kan een tweede 3-daagse behandeling worden uitgevoerd. Er zijn geen gevallen van overdosering bekend bij gebruik van Canesten gyno 3 volgens de gebruiksvoorschriften.

Sierk 11.01.2021 21:05 Antwoord

Raadpleeg bij twijfel uw arts of apotheker. Druk dan de applicator leeg en gooi hem weg.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.