Wat is een railrunner

Geplaatst op: 08.09.2020

Of u bestelt de Railrunner als e-ticket. Ja, dit wist ik wel! Marije Kirsten Verwindt schreef:.

Kinderen tot 4 jaar reizen altijd gratis mee. Je hoeft op dit kaartje dus geen saldo te laden maar je checkt er wel mee in en uit. Wij krijgen gasten uit het buitenland met een dochter van 10 jaar. Is een Railrunner ook geldig in internationale treinen? Dat is goed nieuws toch? Of reist uw kind zelfstandig in de 2e klas. Een Railrunner kan je op het station kopen in de vorm van een éénmalige OV-chipkaart.

Want wist jij dat kinderen tot en met 11 jaar geen Railrunner nodig hebben, maar gewoon gratis met de trein kunnen, wat is een railrunner. Niet geldig in de Thalys. Yvonne schreef:. U vult de reis, de naam en de geboortedatum van het kind in. Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn.

Dit kan alleen bij de NS-kaartautomaat of bij een NS-servicebalie. Bas Jansen schreef:. Bij controle in de trein toon je het e-ticket en een geldig identiteitsbewijs.

Laatste nieuws

Dit is alleen als je een enkele reis, retour, dagkaart of een van AnaarBeter-kaartje koopt. Losse kaarten Af en toe met de trein? Dan moet hij Samenreiskorting van zijn kaart verwijderen bij de kaartautomaat. U wordt hierover enkele maanden van te voren geïnformeerd. Moet ik dan echt eerst een kids vrij abonnement aanvragen.

Sprinter Apeldoorn — Enschede blijft bij NS.

  • Check of er andere interessante treinkaartjes zijn?
  • Bing in de Bioscoop! Dat was al zo toen ik zelf die leeftijd had.

Hoe koop ik een persoonlijke of anonieme OV-chipkaart. ICNG ontspoord in Duitsland. ICNG ontspoord in Duitsland 16 okt Heen en weer op hetzelfde traject, wat is een railrunner. Bezoek je meerdere plaatsen op n dag, koop dan een kaartje de kandelaar heiligenbergerweg amersfoort staat via welke plaats je reist. Een dag voordat Lise en ik samen met de trein weg zouden gaan, realiseerde ik me dat ik helemaal niet wist of zij ook een treinkaartje nodig heeft nu ze vier jaar is.

Daarnaast is er het e-ticket en zijn er speciale kaarten wat is een railrunner kinderen, je fiets en toeslag voor ICE.

Railrunner bestellen voor € 2,50

Nieuwe vertraging dreigt voor trein naar Leer: mogelijk pas per Het enige dat je ervoor moet doen is eenmalig een eigen OV-chipkaart voor je kind aanschaffen. In minder openbaar vervoer: frequente lijnen minder vaak 22 okt De eenmalige OV-chipkaart koop je op het station bij de NS-kaartautomaat.

Het enige dat je ervoor moet doen is eenmalig een eigen OV-chipkaart voor je kind aanschaffen. Tot en met drie jaar reist een kind dus voor nop met je mee en vanaf 4 jaar kun je een Railrunner kopen voor hem of haar. Omdat ik nooit met de trein reis en dit dus eenmalig. Dat is gratis. Je kunt hem ook kopen als eenmalige chipkaart in de kaartautomaat zonder toeslag.

Dus ook als u overstapt op bus, tram of metro, wat is een railrunner.

Navigatiemenu

In de treinen in de Achterhoek en Rivierenland mag de fiets in het weekend gratis mee. Noodzakelijk Altijd ingeschakeld. Tot en met drie jaar reist een kind dus voor nop met je mee en vanaf 4 jaar kun je een Railrunner kopen voor hem of haar.

Bij verlies of diefstal is uw saldo binnen 24 uur beschermd en krijgt u uw saldo terug. Alleen is dat in de spits en als hij dan bij een apparaat elke ochtend een kaartje moet kopen is dat zo een gedoe.

Je kunt hem ook kopen als eenmalige chipkaart in de kaartautomaat zonder toeslag. Een enkele reis naar uw bestemming. In de 1e klas: maximaal 3 kinderen per volwassene. Lees meer over het e-ticket? Een railrunner is dan verreweg het goedkoopst!

Bij meerdere Railrunners op je telefoon high tea robuust ijsselstein het dus onpraktisch zijn om meerdere kinderen de poortjes wat is een railrunner laten passeren, wat is een railrunner.

Wijzigingen

Ook als mobiel ticket. Ik wil eenmalig een treinreisje kort maken met mijn kleinkinderen van 4 en 5 jaar. Daarnaast vinden veel kinderen het scannen van hun eigen treinkaartje om een poortje te kunnen openen ook  wel heel erg stoer!

Ook voor reizen met de Intercity direct is geen toeslag nodig! Marije Kirsten Verwindt schreef:? Veelgestelde vragen Hoe koop ik een Railrunner. Kijk op de pagina NS-treinkaartjes of check de pagina Kortingsacties Trein.


Facebook
Twitter
Comments
Nina 16.09.2020 11:39 Antwoord

Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn. Dat doe je bij een kaartautomaat op het station.

Reinald 09.09.2020 09:25 Antwoord

Je hoeft op dit kaartje dus geen saldo te laden maar je checkt er wel mee in en uit. Dit geldt voor zowel bussen van Arriva als Hermes.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.