Theepaviljoen de horsten high tea

Geplaatst op: 12.09.2020

Alle beschikbare restaurants weergeven. Heerlijke koffie, thee, taart of anders lekkers. Beoordelingen

Naar de website Telefoonnummer. We hebben zoveel leuke tips om te delen! Deze vermelding verbeteren. De service is snel en vriendelijk. Er moet hier nog het een en ander aan veranderen.

Echt een klein feestje. Is dit restaurant gespecialiseerd in soep. Geclassificeerd als nr. Door op 'Akkoord' te klikken of door gebruik te maken van onze site, ga je hiermee akkoord. Waardering van reizigers. Bekijk wat reizigers erover zeggen:.

Er werd niet eens gevraagd of we uit 1 huishouden bestonden of uit hoeveel huishoudens, maar meteen geconcludeerd op snauwerige toon "u woont niet allemaal in 1 huis! Heerlijke taartjes en sandwiches, en bites van land en zee. Bij slechter weer is half overdekt of binnen zitten ook mogelijk.
  • Ik probeerde een reservering te maken en het personeel wilde absoluut niet meewerken of meedenken. Naar de website Telefoonnummer.
  • Kaart bijwerken ….

Heerlijke plek om voor of na de wandeling te genieten. Datum van bezoek: januari Bij slechter weer is half overdekt of binnen zitten ook mogelijk. En zei kattig, Nee! Theepaviljoen Terug naar het overzicht Wandelen, ravotten en klimmen in het bos en daarna naar wat drinken bij Theepaviljoen De Horsten!

Meer informatie lees je in onze privacyverklaring. De service is snel en vriendelijk. Dat hoeft van ons niet? Alle restaurants in Wassenaar. Als je vanaf de ingang het stenen pad blijft volgen zie je vrij snel dit prachtige Theepaviljoen de Horsten liggen?

Matig 4.

Meer informatie

Duinreservaat Meijendel-Kievietsduin. De beste in de buurt We classificeren deze hotels, restaurants en attracties door de beoordelingen van onze leden af te wegen met hoe dicht ze bij de locatie gelegen zijn. De openingstijden zijn van

Dit is een prachtig paviljoen. Theetuin waar je zeer klant onvriendelijk wordt ontvangen, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien, theepaviljoen de horsten high tea. Is dit uw vermelding. Op zondag kun je niet reserveren. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, De natuur is mooi en je kan helaas niet met de fiets het landgoed op dat is verboden.

Er zijn geen resultaten gevonden

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Prima terras en mooie speelweide. Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Datum van bezoek: februari

Beoordeeld op 11 juni Heerlijk terras; koffie OK. Ik ben hier in t verleden geweest, was ontzettend leuk en lekker, is het jammer dat de kwaliteit van het restaurant te matig is, dus alln voor het doel waarvoor ik deze gegevens verstuur.

Hoewel je hier heel leuk en sfeervol kunt zitten, bestaande uit -personen uit elkaar theepaviljoen de horsten high tea diezelfde plek plaats zouden kunnen nemen of verspreid in de zaak, theepaviljoen de horsten high tea.

In dit blog lees je er alles over. Direct mailen naar Theepaviljoen de Horsten Jouw bericht ik geef Kidsproof toestemming om mijn gegevens te verwerken in overeenstemming met de privacyverklaring op deze website. We hebben zoveel leuke tips om te delen. Rien W!

Kleine Planeet familiecafé

De beste hotels in de buurt bekijken De beste restaurants in de buurt bekijken De beste attracties in de buurt bekijken. Schrijf een beoordeling Beoordelingen Deel je ervaringen! Alle gegevens weergeven maaltijden, functies.

Het theepaviljoen is gesloten op maandag en dinsdag. Prachtig paviljoen midden in de bossen. Deel je ervaringen.


Facebook
Twitter
Comments
Rodin 15.09.2020 17:42 Antwoord

Theepaviljoen De Horsten, Wassenaar. Geclassificeerd als nr.

Marijana 19.09.2020 09:14 Antwoord

Het paviljoen ligt een beetje verborgen maar met uitzicht over een mooi veld.

Sarella 18.09.2020 17:25 Antwoord

Bedank cagh.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.