Philips tv gaat vanzelf aan

Geplaatst op: 09.09.2020

Gebeurt om 6. Geregistreerd: 31 augustus

Vergelijkbare vraag: klik hier en lees de diverse reacties over de router. Vele avi bestanden die niet afgespeeld konden worden maar die prima functioneerden op andere apparaten. Door k rel in forum Chit Chat. Lid geworden 12 jul Berichten 1. Daarom is er doorgaans ook alleen nog maar een stand-by stand aanwezig waarin een Tv nog nauwelijks stroom verbruikt.

Vergelijkbare vraag: klik hier en lees de diverse reacties over de router. Als laatste hulpmiddel inderdaad, maar helaas is de software na diverse pogingen ook niet te downloaden via de speciaal daarvoor ingerichte website van Philips? Dat lukt mij zelf ook nog wel, zet ik mijn meevoudige stekkerdoos nu philips tv gaat vanzelf aan avonds uit. Iemand een idee of hier zelf iets aan te doen valt. Heb je nog andere apparatuur. En zakkenvullen als verkoper. Excuses voor het ongemak.

Dan zou ik daar even naar kijken. Re: Problemen met Philips smart-tv's Ongelezen bericht door audiofreak1 » 16 apr Sorry voor alle bezitters van een Philips tv, dit probleem zal nooit worden opgelost, Philips heeft al jaren de techniek niet in huis om tv's van goede software te voorzien, dit euvel begon ooit bij de dvd recorders en zit ondertussen in iedere tv. Als daar niet aan wordt voldaan binnen een redelijke termijn en zonder ernstige overlast, dan heb je recht op prijsvermindering of ontbinding tenzij dit laatste onredelijk is.
  • En heb klanten altijd dit soort info gegeven.
  • Wat moet je gaan sukkelen? Ongelezen bericht door bprosman » 15 apr

Account Options

Laatste bezoek was: 25 okt    Het is momenteel 25 okt Je gebruikt een verouderde webbrowser. Geregistreerd: 31 augustus Dit schijnt bij nader inzien meer regel dan uitzondering te zijn bij Deli-Lifestyle. Wat is er dan verder nog te vervangen aan moderne flatscreens?

Afi - 24 okt.

Min TV stekker zit in een Monsterstekkerdoos en gaat soms onverwachts aan uit stand by. Best uitkijken naar een nieuw philips tv gaat vanzelf aan, repareren van een oud tv toestel doen ze niet meer.

Meld je klacht bij het bedrijf Stuur een juridische brief of e-mail Bel onze juridisch expert Laat ons voor je bemiddelen. Zoek Geavanceerd zoeken Ongelezen bericht door mika21 15 apr Trek de stekker er 'snachts uit.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Deze zijn er niet voor niets. Misschien wel handig om te weten, het kan zijn dat het toestel is ingesteld op automatische slaapstand. Heb je een probleem met een bedrijf? De andere problemen zijn negen van de tien keer te wijten aan slechte coaxkabels waardoor het signaal zo zwak wordt dat zenders niet meer gevonden worden.

Het interesseert Philips of eigenlijk TP Vision geen moer, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het philips tv gaat vanzelf aan om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Ik heb dit onlangs voorgehad met een recente Samsung tv net buiten garantieperiode. Sorry, ze doen er zelfs de moeite niet voor om ons als klant te behouden. Probleem was opgelost. Wat kan ik het beste doen.

Populair in Elektronica & TV

Ik raad een stekkerdoos met schakelaar of stand-by killer dan ook meestal af. In dit geval is het zo goedkoop dat ik zelf ook nog wel eens een analoog kabeltje kocht.

Ontbreekt deze optie in de menu's installeer dan de laatste software voor uw model TV. Blauwbloes Bekijk profiel Bekijk forumberichten Privébericht. Vaak 1x per avond.

  • Mijn huidige Philips 3D led smart tv is ook al 3 jaar oud en ook zonder problemen.
  • Jawel het ganse moederbord inclusief de voeding.
  • Lid geworden 12 jul Berichten 1.
  • Vind dit topic leuk.

Dat heeft te maken met het automatisch zenders bijwerken in Stand by. Centen teruggekregen, en nu staat hier een Panasonic. Wat is philips tv gaat vanzelf aan dan verder nog te vervangen aan moderne flatscreens. Reacties: 0 Laatste bericht: 14 januaride connectbox.

Lid geworden 14 aug Berichten 3.

Hoofdnavigatie

Was helaas een probleem dat typisch was voor dat type voeding. Klachtenkompas Consumentenbond Tweeten Sharen. Wat is je huisnummer? Vanwege de grootte van de tv 65inch verwijst de mediamarkt ons door naar Philips, hier inmiddels al 8x meegesproken en vele handelingen verricht om de mankementen te verhelpen, maar allen zonder enig resultaat.

Herstellingskosten overstijgen meestal ook de restwaarde van de TV! Ik heb het dan over: - Spontaan zelf uitschakelen van de tv - Zelf aangaan van de tv vanauit standby philips tv gaat vanzelf aan midden in de nacht, dit is willekeur. Vraag het desnoods na bij jouw TV-aanbieder Rapporteer. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.


Facebook
Twitter
Comments
Wendell 12.09.2020 23:54 Antwoord

Plaats reactie.

Perla 12.09.2020 03:54 Antwoord

Dus tweede keer gebeld en ik kwam bij een andere operator terecht, die mij zei om de tv te resetten in het menu en na het herstarten was het probleem verdwenen. Blauwbloes Bekijk profiel Bekijk forumberichten Privébericht.

Idske 14.09.2020 21:13 Antwoord

De melding Cam wordt niet herkent is eigenlijk een standaard melding die ik krijg na aanzetten van de tv, maar toch krijg ik dan wel gecodeerde zenders te zien.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.