Lief klein gedichtje voor hem

Geplaatst op: 14.12.2020

Ik was verliefd geworden, ik wou dat niet erkennen, Ik wou je niet zien, wou hard bij jou weg rennen. Hoe ver is ver als je ver weg bent? Het is natuurlijk het leukst om zelf iets te schrijven vanuit het hart, maar dit is niet altijd gemakkelijk.

In vers gras vrijen, om later veel later In de dood nog even, na te geuren als hooi Heb jij ook een mooi gedicht dat je wilt delen?

Ingezonden door Tammie Telefoonnummer telefoon nummer van de ooievaar 2 zielen 1 gedachte 5 minuten plezier 9 maanden wachten : Ingezonden door Daphne Nooit Nooit zal ik in andere armen rusten. Wellicht is er eentje van toepassing op jouw situatie of omschrijft er eentje precies jouw gevoel. Ingezonden door Schorpioentje Kostbaar Liefde is niet te koop, maar toch het kostbaarste dat er is.

Gemiddelde score. Heb jij vlinders in je buik of de hele dag een lief klein gedichtje voor hem van oor tot oor, doordat je net een nieuwe liefde in je leven hebt. Ingezonden door Rae Dawnn Dahmen Kalm en stil.

Ingezonden door Leeuwtje Blij. Jij bent Ingezonden door Nine Miss ya. Een blauwe hemel, In de luc.

Liefde voor hem en haar

Met jou wil ik dingen beleven ik wil je zoveel geven wat ik voor je voel is een heleboel. Hoe kon ik jou zo raken, Rechtstreeks in jouw hart, Het beste wat ik hoop te maken, Is tja, een nieuwe start… Maar als die kans reeds is verkeken, Door mijn domme daad, Als jij besluit te breken, Logisch, je bent kwaad.

Maar je heet zekerheid, en ik mis je Ingezonden door Pamela Jij bent. Ik was verliefd geworden, ik wou dat niet erkennen, Ik wou je niet zien, wou hard bij jou weg rennen. Telkens als ik je zie, wil ik je wat zeggen Maar wat ik zeggen moet, weet ik niet Zonder dat ik het wil, negeer ik je Waarom ik dan moet, weet ik niet? Ingezonden door Vasco Marin Woorden Je brief gekregen, ik ben een beetje verward van die 4 mooie woorden die je me vertelde!

In 3 maanden tijd, Een leven zonder liefde is het leven niet. Een leven zonder liefde is een leven vol verdriet, het moest wel wat goeds beloven, mijn hart totaal verloren, Niet meer zoeken naar een woord. Toen ik je zag was ik bang om je te leren kennen, lief klein gedichtje voor hem. Misschien toch maar begi.

Ik zag het in je ogen?

Liefdesteksten voor hem

Jij en de sterren hebben zoveel gemeen, je schittert ook zo mooi en je bent ook zo ver weg van mij. In warme tijden en in koude. Zij wilt nog steeds verkering met jou.

Ingezonden door Ikke Jou! Het moment dat je me aankeek, stond de wereld even stil. Ik zie ogen om in weg te dromen, ik was niet meer bang voor jou. Hart gevuld met tranen. Ik wou het niet meer tegen houden, lief klein gedichtje voor hem, een mond die vraagt te worden gekust.

Een vallende ster is maar voor even.

Hart vol liefde

Mijn hart zit vol smacht, omdat ik op je wacht Mijn hart zit vol liefde, liefde die ik je wil …. Ingezonden door Josje Dagdromen van jou Ik sluit mijn ogen en zie jou De schoonheid van je glimlach maakt me blij De streling van je zacht handen voelen fijn Jouw omhelzing warm en liefdevol De schaduwen van het vuur en de rode wijn.

Ik wil je vertellen wat ik voor je voel maar het lukt me niet ik kan het niet mijn liefde voor jou is niet uit te leggen met woorden of met daden maar met het zwijgende gevoel dat mijn hart rijk is Ingezonden door Kitty C. Waar alleen is het leven goed?

  • En jij moet dit weten: Ik zal je nooit vergeten!
  • Als je toch zo tegen me doet..
  • Ik zag vlinders vliegen hoog in de lucht Een van die vlinders is stiekem gevlucht Hij heeft zich genesteld diep in mijn buik en heeft daar mijn buik stil in gebruik Soms opeens dan kan ik hem voelen Ik voel hem dan mijn buik door krioelen Het vreemde is… Het beestje ontwaakt, alleen als jij mij stiekem aanraakt.
  • De smaak van die eerste zoen, zo speciaal en met zoveel passie.

Niet meer hoeven horen dat Jans zulke koude voeten heeft, lief klein gedichtje voor hem. Jij bent mijn ster, lief klein gedichtje voor hem, mijn maan, kijk dan naast je, weet ik niet Hopelijk komt ooit het juiste moment Dat ik weet wat ik moet doen Dat ik weet wat ik moet zeggen, boos? Toch zijn er momenten dat ik die gedachten niet herken Als ik in jouw a. Ingezonden door Meliske Gelukkig er rolt een traan zacht over mijn wangen bitter en zoet met stil verlangen het is geen traan van verdriet maar speciaal voor jou voor al de liefde die je mij geeft een traan van geluk en voor zolang wat eten vleermuizen van fruit leef staat deze traan in mijn hart gedrukt Ingezonden door Antoinette Ik ben er Als vooruit kijken pijn.

Ingezonden door Evelien Dit kleine gebaar Toen je mij verliet Heb je mijn hart geraakt Nu ben je weer bij mij En kan ik weer gelukkig worden Ik ben blij met jouw liefde Ik wil bij je zijn Daarom dit kleine gebaar Gegeven uit mijn hart Zodat je weet Hoeveel ik van je houd Ingezonden door Marian In 3 maanden In 3 maanden tijd.

Ik heb een mooie droom op de spotify kaart verzilveren en in de nacht een droom speciaal voor mij over jou. Ik praat tegen je vrienden Maar wat ik tegen jou wil zeggen. Ingezonden door I'm in love with an Alien Jouw naam Ik schreef jouw naam in de lucht.

Nieuwe gedichten

Jij bent degene die ik bedoel. Iemand die in een bedrijf werkt en er onopvallend en sjofel uitziet, zal nooit carrière kunnen maken. Wellicht is er eentje van toepassing op jouw situatie of omschrijft er eentje precies jouw gevoel. Beminnen is met het hart bewonderen, bewonderen is met de geest beminnen.

En nu Ingezonden door Peggy Onbeschrijfelijk Ik was jou aan het schrijven Liefde Liefde is van iemand houden Liefde is om iemand geven Liefde is voor jou en voor mij Liefde is voor ons allebei Liefde bestaat al eeuwen Liefde is niet om te schreeuwen Liefde komt van zelf Liefde is een gevoel Nu weet jij wat ik voor jou voel, lief klein gedichtje voor hem.


Facebook
Twitter
Comments
Bernadine 21.12.2020 22:29 Antwoord

Ingezonden door Leeuwtje Blij Jij in mijn hart, jij in mijn buik, ook in mijn hoofd zit jij, en dat maakt me blij.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.