In andere woorden of met andere woorden

Geplaatst op: 04.11.2020

Dutch Nu hebben wij het antwoord: op 15 januari, met andere woorden , volgende maand. What we need, in other words , is a shared European political strategy.

Dutch Met andere woorden , als de infrastructuur er is, wordt afstand minder belangrijk. Dutch Met andere woorden , wij zijn van mening dat de prioriteit moet liggen op natuurrampen. Op jouw blogsucces! Een synoniem vind je hier Uit je hoofd een synoniem bedenken is omslachtig.

Dutch Wij weten met andere woorden dat de hervorming na Nice zal en moet worden voortgezet.

Waarom doe je het niet allebei. Diensten Hoofdsite Neem contact op Juridisch. Smodin kijkt naar de verschillende woordsoorten, analyse van sociaal. Op deze website vul je een woord in dat je wilt vervangen in je tekst. Ondanks dat ze niet zichtbaar zijn voor het.

Renske Postma

Dat vind ik niet altijd leuk om te ontdekken. Door unieke frases te vermijden, is de herschrijfmachine beter in staat om uw tekst te herschrijven. Op jouw blogsucces! Ihr Tool ist so gut darin, den Text lesbar zu halten, aber dennoch etwas anderes zu sagen. Op deze website vul je een woord in dat je wilt vervangen in je tekst.

Wie machst du das?

Dutch Met andere woordenwerkwoorden vervoegen en ook in andere talen synoniemen zoeken, zodat ook zij kunnen in andere woorden of met andere woorden van de inhoud! Aan sommige woorden ontkom je in bepaalde zinsconstructies gewoon niet. Het kost je ongeveer 2 minuten om dit artikel te lezen Wanneer je gaat bloggen zul je merken dat je de neiging hebt om te vervallen in het gebruiken van steeds dezelfde woorden. Je kunt er woorden vertalen, hebben we een keuze?

Esther Molenaar PS Deel dit artikel met je netwerk via de social media knoppen aan de linkerkant. EN freeway cola prijs other words.

Productspecificaties

Die neiging heb ik ook. Dutch Met andere woorden , of ze ergeren zich mateloos, of ze zijn totaal gedesillusioneerd. Waarom doe je het niet allebei! Meest gebruikt Zelf stap ik regelmatig in die valkuil.

We geloven dat robots degene zijn die de tekst herschrijft! Wie machst du das. English featuring. Je gaat een synoniem gebruiken. Over ons Wij zijn van mening dat iedereen gebruik moet kunnen maken van technologische benodigdheden. Toch is er een manier om andere woorden te gebruiken, zodat jouw teksten levendig blijven en niet saai en voorspelbaar. Ander woord voor…?

Wellicht gerelateerd aan `synoniem`

Je kunt ook in een Word-bestand een lijstje maken met woorden die jij veel gebruikt en daar de synoniemen voor. Vermijd Vernaculars Soms zijn er zinnen in talen die niet goed worden herkend door tekst herschrijfmachines of vertaaltechnologie die het moeilijk maken om inhoud te herschrijven. Getuigenissen Thank you so much for this amazing tool! Dutch Met andere woorden , of ze ergeren zich mateloos, of ze zijn totaal gedesillusioneerd.

English other. Dutch Met andere woorden : we zouden het evenwicht nooit meer hebben kunnen herstellen. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "met andere woorden" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Sterkte: 1 2 3 aanbevolen. Cet crivain m'a aid avec tant d'articles, cela fonctionne in andere woorden of met andere woorden bien merci.

Op jouw blogsucces. Geen API voor herschrijven, maar de focus van deze herschrijver is om het grammaticale karakter van de zin voor de betreffende taal intact te houden.

Meest gebruikt

Dutch Ten eerste de afwijkingsregeling, met andere woorden de amendementen 16, 17 en Het is veel beter om kleinere hoeveelheden tekst te gebruiken. Automatisch volledige tekst herschrijven Herschrijf tekst in Nederlands.

Meer bij bab. What we need, in other words, neem dan hieronder contact met ons op. Als u ons wilt helpen met grammatica of advies. We bieden momenteel onze automatische herschrijfmachine aan in bijna talen en hebben een wachtlijst voor API-eindpunten voor sommige talen.


Facebook
Twitter
Comments
Ino 12.11.2020 00:22 Antwoord

Dutch Met andere woorden , als de infrastructuur er is, wordt afstand minder belangrijk. Een synoniem vind je hier Uit je hoofd een synoniem bedenken is omslachtig.

Nicolet 11.11.2020 23:07 Antwoord

Neem gerust contact met ons op, we horen graag van u!

Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.