Ik wens je veel beterschap toe

Geplaatst op: 07.09.2020

Toegevoegd aan je collectie Deze kaart is nu toegevoegd aan je eigen collectie. Beterschapskaarten Collega Home.

Wij wensen je heel veel beterschap toe!

Ook al zit 't even niet mee blijf geloven in jezelf blijf dromen over de goede dingen je herstel komt dan vanzelf. Dat je dat weet… xxx. Een beetje aandacht en een lieve groet, dat doet je vast en zeker goed! Want heus: goede gezondheid is wat in het leven telt. Onderstaande tekstsuggesties kun je gebruiken.

Zeg dan ook gerust: Ach, donder op!

We praten met elkaar over je ziekte en proberen te begrijpen wat jij doormaakt. Weet je niet helemaal wat je op je  beterschapskaart  moet zetten? Het voelt raar en helemaal niet leuk dat ik je zo weinig zie. Maar wacht tot de hechtingen eruit zijn. Ik vind het heel erg dat je zo ziek bent.

Toegestane Functionaliteit - Verschaft een veillige log-in - Onthouden hoe ver je bent gekomen met een bestelling. Ik ben er voor je, afgesproken?

Toegevoegd aan je collectie

Het is waardeloos, het is ruk. Naar je bed, en vlug! Maar als je me nodig hebt dan zal ik er zijn. Een beetje aandacht en een lieve groet Een beetje aandacht en een lieve groet, dat doet je vast en zeker goed!

Je mag me alles vragen Voel je niet bezwaard om me alles te vragen. Mijn gedachten zijn helemaal in de war. Door je verblijf in 't ziekenhuis.

  • Van lieve woorden tot een humor tekst beterschap.
  • A bright and cheerful get well wish A bright and cheerful get well wish, Especially meant to say, That many warm and friendly thoughts, Are with you every day.

Voel je snel weer beter. Een griepje, een operatie of slecht nieuws gekregen. Lees meer in onze privacyverklaring. Wij hopen dat je heel snel weer helemaal herstelt. Ik zend jou mijn beste wensen in deze moelijke tijd.

Beterschap wensen, spreuken en teksten na ziekte of herstel

Dus waar wacht je op? Ik bel eerst om te horen of het uitkomt. Sorry dat ik nog niks van me heb laten horen, maar ik was heel erg geschrokken en wist niet wat ik moest zeggen.

Van harte beterschap.

Een ding is zeker, na regen komt zonneschijn. Je mag mij alles vragen Voel je niet bezwaard om me alles te vragen. Ik denk aan je. Ik bel binnenkort om te horen hoe het met je gaat en als je wensen hebt laat het me weten. Het is geen pretje om ziek te zijn maar lachen is toch het beste medicijn.

Fotokaarten

Stuur een attente beterschapskaart met een humor beterschap tekst om de zieke aan het lachen te maken. In gedachten zijn we bij je.

Hou je taai, succes met de behandeling en heel veel sterkte gewenst!

Ik ben er voor je en ik hou van je. In gedachten zijn we bij je. Kaartje2go krijgt een 9. Echt ik wens je veel beterschap toe te leven, betekent dat minder werk voor mij, deze afgelopen weken. Wil je graag een originele beterschap tekst schrijven maar heb je geen idee hoe je moet beginnen.

Samen ziek zijn Klappertandend op zoek naar die ene kruik in huis Buiten canvas action je deze, cozy bed, dan eventjes een leuke kaart, mijn lief.

Wordt gauw weer beter Als jij weer gezond en fit bent. Maar alleen als jij daar ook zin in hebt.

Wens iemand beterschap met deze leuke kaarten:

Ik vind het super erg dat je zo ziek bent en denk veel aan je. Dat iemand, die je zo goed kent, dit nu overkomen kan. Het was niet je mooiste tijd, deze afgelopen weken.

Stuur een attente beterschapskaart met een humor beterschap tekst om de zieke aan het lachen te maken. Mijn gedachten zijn helemaal in de war Mijn gedachten zijn helemaal in de war. Ik vind het super erg dat je zo ziek bent en denk veel aan je.


Facebook
Twitter
Comments
Berkant 10.09.2020 17:15 Antwoord

Ik denk veel aan je en wens je het allerbeste. Maria Riksten-Brouwer.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.