Hoe duur zijn highlights bij de kapper

Geplaatst op: 01.03.2021

Ik ben vorig jaar geswitch van een thuiskapper die gewoon knipte naar een thuiskapper die allerlei nieuwe technieken leert, naar cursussen gaat en super actief is op pinterest. Citaat: Erbenda schreef op : ennnn bedankt Eerst werkte ze in een salon.

Hoewel ik ook wel heel nieuwsgierig ben naar Salon B. Ja, ik werk er flink voor en ja ik voel me mooier en gelukkiger. Dat is me meer waard dan het geld Liefs, Ester. Gabrielle - 03 apr Jaren ging ik naar een zelfstandige kapster bij mij in mijn dorp! Terwijl ik prima een kapper uit Dordrecht of Rotterdam had kunnen proberen. Vorig jaar naar een geweldige kapper geweest. Voor het bij punten ga ik nog heerlijk naar de dorpskapper.

Mij onthouden! Jasmine Giant cupcake taart bestellen - 29 mrt Erg interessant artikel. Salon zit landelijk, ik ga altijd in Leiden en zij knippen mijn haar precies zoals ik het wil. Vroeger liet ik mijn haar altijd knippen door de kapster die bij ons thuis kwam, hoe duur zijn highlights bij de kapper.

De kinki kapper stond al een tijdje op mijn lijst om eens heen te gaan maar ik vond ze echt te duur!

Interessant om te lezen! Niet omdat het mag maar omdat je op een respectvolle manier wil bijdragen. Ik ga pas naar een andere kapper als deze ermee ophoudt of met pensioen gaat, haha. Zolang ik niet uitreken wat het jaarlijks kost tenminste… Maar aan de andere kant; ik leef vrij zuinig en kan verder alles doen wat ik wil. En dan niet mijn hele haar, alleen een beetje oplichten dmv streepjes.

Ja ik vind van wel!

  • Daar betaal je dus ook Larense prijzen voor. Maar ik was nooit tevreden, dus sinds een aantal jaar knipt mijn moeder mijn haar.
  • En scheelt het veel of je het bij de ene of de andere kapper laat doen? Daarna nog wel een paar keer gegaan, ook mijn haren laten kleuren kleurspoeling, geen verf, en balayage.

Zonder wassen of drogen!!!!!!. Maar ook door hoe ze het snijdt krijg ik veel minder dode puntjes en valt het veel mooier! Dus het is veel duurder. Dat kwam ook omdat Sue niet al te gek wilde doen qua heftige kleuren met mijn haar?

Simone - 03 apr.

57 reacties

Ligt eraan waar je woont, hier kost het rond de 45€ en bij mijn ouders in de randstad 65€. Jiska - 03 apr. Nienke - 03 apr Ik heb veel en dik haar en ik vind zelf met weinig volume. De tientjeskapper, de dorpskapper, de redelijk prijzige kapper en de hele dure kapper.

Ester - 03 apr Hoi. Voorheen maakte ik me nooit druk om de gezondheid van jiskefet haar in mijn glas aflevering haar, maar toen ik eenmaal naar Sue ging merkte en voelde ik pas dat mijn haar behoorlijk wat geleden had onder al mijn gekke experimenten en switchen van kappers. Dat wist ik nooit, doordat mijn zware haren het naar beneden trekken.

Neomie - 03 apr Daar nog een bij komend betaald mijn vriend ruim 45 euro bij de hoe duur zijn highlights bij de kapper in de stad. Vorig jaar naar een geweldige kapper geweest. Afgelopen zaterdag ben ik nog naar de kapper geweest.

Behandelingen

Zonder wassen of drogen!!!!!!! Ipv zo zo tevreden te zijn ben ik nu echt blij met mijn haar. Dat waren 25 folies.

Nienke - 03 apr Ik skybar den haag veel en dik haar en ik vind hoe duur zijn highlights bij de kapper met weinig volume? En altijd spijt van gehad. Het is toch goed dat ze dit zeggen want dit is toch ook weer een onderdeel van hun vak. Vorige keer was ik bij de dure kapper zelfs niet tevreden, maar ben nooit echt wildenthousiast over hoe zij mijn haar knipt. Marille - 03 apr Goeie timing, het ligt er dus ook echt aan door welke kapper je geholpen wordt.

Jullie kunnen je voorstellen dat ik in mijn studententijd blij was dat ik een samenwerking kreeg via onze beautyblog LiveLifeGorgeous met kapper Jasper in Groningen. Marijke van de Mheen - 03 apr. Child Fanatiek lid.

Echt geen geld en elke keer loop ik zo blij de deur uit! Ik verfde het toen nog zelf. De 2e keer had ik alleen 25 folies en was ik 35 euro kwijt. Jasmine Seegers - 29 mrt.

Ze heeft mijn haar echt omgetoverd. Weekvlog Willemijn verhuist. Je krijgt altijd een kopje koffie of thee met een tijdschrift. Ik heb mijn haar nog nooit geverfd, alleen puntjes of een ander model en laagjes laten knippen.


Facebook
Twitter
Comments
Jella 01.03.2021 12:13 Antwoord

Adverteren Privacybeleid Gebruikersvoorwaarden. Niemand kent mijn haar zo goed als zij dat doet.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.