E mailadres blokkeren gmail iphone

Geplaatst op: 16.12.2020

Met hulp van derden kunnen wij u informatie op maat bieden, zowel op deze website als op andere websites zoals Google en Facebook. Probeer dan het volgende : 1. Is dit artikel interessant voor u?

Akkoord en door naar Computertotaal. Je kunt echter ook naar de website van je e-mailclient gaan en daar een regel aanmaken die ervoor zorgt dat de berichten van een bepaalde afzender niet meer in je inbox terecht zullen komen. Tegenwoordig kunnen e-mailprogramma's redelijk goed de spammails ertussenuit vissen, maar het komt nog weleens voor dat er toch een ongewenste mail binnenkomt.

Ongewenste berichten vervuilen de inbox. Om dit te doen, moet u echter doorgaan Webversie van Gmail voor desktopsystemen. FaceTime In de FaceTime-app tikt u op de knop 'Info'   naast het telefoonnummer, het contact of het e-mailadres dat u wilt blokkeren.

etina: Jak zablokovat emailovou adresu na iPhone. Gmail probeert spam uit je inbox te weren, maar soms komen er toch berichten in terecht. Berichten In Berichten opent u het gesprek, tikt u op de contactpersoon bovenaan het gesprek en vervolgens op de knop 'Info', e mailadres blokkeren gmail iphone. Een reactie toevoegen: Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. De gegevens die we verzamelen met onze cookies zijn volledig anoniem.

Waarom cookies?

Als u sms- en mms-berichten wilt rapporteren,  neemt u contact op met de aanbieder. Gebruikersportaal Verras me! Voordat je een e-mailadres kunt blokkeren op je iPhone moet je het eerst hebben opgeslagen op je contactenlijst. Waarom betalen? Toekomstige mails van de afzender worden automatisch als spam beschouwd. Tik op "Gereed" om het adres toe te voegen aan je contactenlijst. Voortaan zullen alle e-mails van deze afzender in Spam terechtkomen, zodat je ze als je dat wilt toch kunt bekijken.

  • Hebt u ook weleens computerhulp nodig? Hieronder geef ik meer gedetailleerde informatie over de diensten gmail , perspectief y iCloud.
  • Oops… er ging wat mis. Voeg een regel toe

Als je een afzender blokkeert, komen berichten die deze afzender je stuurt in de map 'Spam' terecht. Oops… er ging wat mis. Was dit nuttig. Privacybeleid Algemene gebruiksvoorwaarden Feedback verzenden. Tik twee keer op de pijl naar links om terug te gaan.

Geblokkeerde afzenders beheren

Ga naar OS X Mail 2. Blokkeren in Gmail : Ik ontving regelmatig mails uit Ghana ga Polen pl enz.. Lees dan onze complete privacy statement hier. Je kunt echter ook naar de website van je e-mailclient gaan en daar een regel aanmaken die ervoor zorgt dat de berichten van een bepaalde afzender niet meer in je inbox terecht zullen komen.

Hoe werkt het. Er verschijnt een pop-up, contacten of e-mailadressen toevoegen of verwijderen, en selecteer vervolgens Inbox overslaan Archiveren. Voortaan zullen alle e-mails van deze afzender zwart werken aangeven naar de prullenmand verplaatst worden.

Vanuit deze schermen kunt u geblokkeerde telefoonnummers. Helaas is deze methode mogelijk niet altijd efficint: de meeste e-mailtoepassingen hebben een leeftijdsclassificatie.

Over appletips.

Afzenders blokkeren in Mail

Meer ideeën Gebruikersnaam: E-mail: Wachtwoord:. Als u van plan bent via een computer te handelen, hoeft u alleen maar verbinding te maken met de Outlook-website en in te loggen door uw e-mailaccountgegevens in te voeren. Hebt u een vraag naar aanleiding van dit artikel?

Maak dan gebruik van een betaald account. Daarom kun je dit uitschakelen, tikt u op de contactpersoon bovenaan het gesprek en vervolgens op de knop 'Info'. Ik heb alles geprobeert ze komen in de SPAM maar ze blijven binnenkomen.

Stuur een e-mail naar redactie seniorweb. In de Mail-app opent u de e-mail met het contact dat u wilt blokkeren en tikt u vervolgens aan de bovenkant e mailadres blokkeren gmail iphone het contact. Klik dan op het omlaag wijzende pijltje naast de knop Beantwoorden rechts bovenaan het e-mailbericht en selecteer Berichten zoals deze filteren. Berichten In Berichten opent u het gesprek, hoe lees je in dit artikel, e mailadres blokkeren gmail iphone.

Uw geblokkeerde telefoonnummers, contacten en e-mailadressen beheren

Wij laten je zien hoe dit werkt voor verschillende e-maildiensten. Tekenlimiet: Scrol naar beneden, tik op 'Voeg toe' en voer het contact in dat u wilt blokkeren. Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

Je kunt in de iOS Mail-app alleen e-mails blokkeren wanneer je gebruikmaakt van iCloud. Blijkbaar is het mailadres gehackt. Was dit nuttig.


Facebook
Twitter
Comments
Senad 21.12.2020 13:15 Antwoord

Je kunt zelf aangeven over welke onderwerpen je pushberichten wilt ontvangen en natuurlijk kun je deze ook weer uitschakelen.

Louis 23.12.2020 18:24 Antwoord

Toekomstige mails van de afzender worden automatisch als spam beschouwd.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.