Traject vrij maand abonnement verlengen

Geplaatst op: 02.03.2021

Lees meer over je herroepingsrecht. B2B diensten in het station adverteren in de stations Een evenement organiseren.

Via het bestelformulier kun je een abonnement bestellen.

Hierna kun je, als je dat wilt, weer je abonnement wijzigen. Wij zullen deze persoonsgegevens uitsluitend gebruiken voor de in deze privacyverklaring omschreven doeleinden en wij vinden het van essentieel belang dat wij in alle gevallen ons houden aan de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming AVG stelt. Diensten in het station assistentie aanvragen voor reizigers met beperkte mobiliteit hoe werkt de automaat in het station bagagekluizen wifi in het station huur een fiets aan het station huur een auto aan het station.

Abonnementen Traject Vrij. Wat voor jou de beste optie is hangt af van hoe vaak je reist en in welk gebied.

Opleidingen opleidingscentra. Reizen buiten Belgi grensbestemmingen binnen Europa? Abonnementen Traject Vrij. Binnen die tijd kun je afzien van je abonnement.

Houd rekening met drukte bij de klantenservice!

OV-chipkaart Met deze kaart betaal je in Nederland voor je reis met alle vormen van Openbaar Vervoer: bus, trein, tram of metro. Kies het perfecte abonnement voor jou.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

De korting geldt niet voor treinreizen met Thalys en Eurostar. Altijd Voordeel Oost Bus Jaar. Met NS Flex corrigeren we je vergeten check-uit automatisch als we kunnen achterhalen waar je waarschijnlijk bent uitgestapt, bijvoorbeeld omdat je vaker deze route aflegt.

Gelderland, Overijssel en Flevoland exclusief Almere en Lelystad. Let echter op:. Houd er rekening mee dat NS Flex niet kan worden gecombineerd met een bus, tram, metro-abonnement: er kan ten onrechte geld in rekening worden gebracht bij een reis met bus, tram en metro. Dit zijn de kosten die je maakt voor je treinreizen buiten je vaste traject om en eventuele kosten voor reizen met bus, tram of metro.

Volg ons. Direct bestellen NS Flex. Hiermee reis je in heel Nederland of in een bepaalde regio geheel vrij of met korting. Dan reis je 7 Keuzedagen per jaar extra voordelig met de trein. Arriva en overige vervoerders De Arriva abonnementen kun je alleen gebruiken bij Arriva.

Lees meer over je herroepingsrecht. Dat motiveert extra om de komende periode geen niet-noodzakelijke reizen traject vrij maand abonnement verlengen maken.

Mijn treinreis

Spoor je altijd op hetzelfde traject? Onbeperkt vrij-reizen in treinen van Breng en Arriva en bussen van Breng. Treinabonnementen Doorlopende jaarabonnementen die langer dan een jaar actief zijn, kunnen iedere maand worden opgezegd. Bekijk abonnementen in onze webshop.

Dal Vrij Oost Bus Maand. Meld je aan voor onze nieuwsbrief:. Nog geen Standard Abonnement? Misschien ook interessant Rover zou daarom graag zien dat reizigers de keuze wordt geboden om het abonnement al dan niet te pauzeren.

Landelijke abonnementen en kortingskaarten

Reiskosten Naast je abonnementskosten betaal je eventuele reiskosten. Diensten voor derden en RRS. Het Voordeelurenabonnement biedt o.

  • NS Flex werkt wel met de vrij-reizen abonnementen zoals Dal Vrij of Altijd Vrij, omdat er voor deze abonnementen geen saldo van je OV-chipkaart afgetrokken wordt.
  • Abonnementsvoorwaarden Lees voordat je een abonnement koopt goed de voorwaarden.
  • Voor gratis woon-werkverkeer is het nodig dat je werkgever een derdebetalerovereenkomst voor woon-werkverkeer met NMBS afsluit.
  • Gelderland, Overijssel en Flevoland exclusief Almere en Lelystad.

Je reist regelmatig Onbeperkt met de bus In een eigen gekozen gebied. Lees meer! Wijzigingen in ons abonnementenaanbod Vanwege ons vernieuwde abonnementenaanbod zijn onze maandabonnementen per 1 september niet meer verkrijgbaar.

Actueel volg hier je traject vrij maand abonnement verlengen storingen en werken realtime dienstregeling vertragingsattest. Traject Vrij op saldo wordt ieder jaar hoeveel gb heeft mijn kapotte iphone verlengd. Dan rekenen we een correctietarief. Vergeet dan niet om saldo op je kaart te laden.

Hoofdnavigatie

De Arriva abonnementen kun je alleen gebruiken bij Arriva. Reis je op saldo? Je favoriete bestemmingen in Europa Parijs Londen Amsterdam alle bestemmingen. Voor gratis woon-werkverkeer is het nodig dat je werkgever een derdebetalerovereenkomst voor woon-werkverkeer met NMBS afsluit.

Heb je al een abonnement en wil je overstappen naar Traject Vrij op saldo. Ook is het mogelijk om in de webshop saldo te kopen voor op je persoonlijke of anonieme OV-chipkaart.

Op saldo.


Facebook
Twitter
Comments
Bartholomeus 02.03.2021 10:21 Antwoord

Abonnementsvoorwaarden Lees voordat je een abonnement koopt goed de voorwaarden.

Minoesch 04.03.2021 14:51 Antwoord

Discovery Combi en evenementen uitstapjes, festivals en evenementen. Hoe het bestand wordt geopend, is afhankelijk van je instellingen.

Susanne 07.03.2021 07:11 Antwoord

Plan je reis service voor reizigers met beperkte mobiliteit reizigersinfo.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.