Screenshot maken toshiba laptop

Geplaatst op: 09.12.2020

Als het programma is geopend, houd je de Control-toets - linksonder op je toetsenbord - ingedrukt en druk dan de ook de 'v' toets in. Je screenshot verschijnt in een nieuw venster. Momenteel kunt u met 3-methoden een screenshot maken op een Toshiba-laptop, inclusief screenshot-snelkoppelingen, Snipping Tool en Toshiba-screenshotsoftware van derden.

Plak de Toshiba-schermafbeelding van het klembord naar Paint. Deze sneltoets opent een klein knipmenu bovenaan het scherm. Stap 3: de schermafdruk gebruiken in een tekstbestand. De bekendste is wellicht de PrintScreen -toets ook wel PrtScr -toets, op de meeste toetsenborden rechts naast de F12 -toets om een afdruk van het scherm of actieve venster te maken.

Bovendien kunt u hiermee de schermafbeeldingen gemakkelijk bewerken met effecten. Deel 1.

Screenshot van een venster of programma Wil je een schermafbeelding maken van een enkel venster of programma. U kunt ook screenshots maken met behulp van de zogenaamde snipsoftware Blu-ray Master Screen Recorder wat een professioneel programma is voor het maken van screenshots. Het hangt screenshot maken toshiba laptop af van het huidige Windows-besturingssysteem dat u gebruikt. Het is veilig en gemakkelijk te gebruiken.

Gratis retourneren.

Opmerking: voor Toshiba Satellite-laptops is het Print Screen toets is niet alleen voor de screenshot-functie.
  • Je cursor verandert in een kruis.
  • Meer laptop ondersteuning. Zoek de screenshot.

Gegevensherstel Gegevensherstel. Veelgestelde vragen over Screenshot op Toshiba-laptop. Of wil je zelf een deel van het scherm selecteren en daar een screenshot van maken? Als het programma is geopend, houd je de Control-toets - linksonder op je toetsenbord - ingedrukt en druk dan de ook de 'v' toets in.

Dit bericht is de gedetailleerde gids voor het maken van screenshots op Surface. Er zijn 3-schermopnamesecties die u kunt krijgen, inclusief videorecorder, audiorecorder en momentopname. LET OP: Wordt een schermafdruk aan een e-mail toegevoegd, houdt er dan rekening mee dat deze alleen tussen de tekst kan worden geplakt wanneer het e-mailbericht in HTML wordt opgemaakt.

U kunt Reimage Plus downloaden door hier te klikken Zoek de Print Screen- toets op het toetsenbord van uw laptop. Toshiba heeft zijn standaard screenshot-toetscombinaties. Log in met uw Apeaksoft ID, screenshot maken toshiba laptop. Stap 3 : Plak de screenshot om te verven en te exporteren U moet een foto-editor openen om de schermafbeelding van het klembord op te slaan.

Stap 1 : Start Toshiba op met voldoende stroom Zet uw Toshiba-laptop aan.

Deel 2. Screenshot op Toshiba-laptop met hoge kwaliteit

Hoe Windows 10 Anniversary Update Error 0xffff te repareren. Hier zijn 3 manieren om dit te doen screenshot op Toshiba Satelliet laptop. Het werkt ook op screenshot op HP, Lenovo, etc. Facebook Twitter Google Plus Pinterest.

Slideshow Maker! Maak een video of snapshot op volledig scherm of aangepast formaat. Dit bericht is de gedetailleerde gids voor het maken van screenshots openingstijden albert heijn apeldoorn Surface. Afgezien van bijsnijden, is eigenlijk het soort computer dat u heeft, lijn enz. Wat echter variaties in dit proces kan brengen. Selecteer het schermgebied dat u wilt vastleggen.

Kies screenshot maken toshiba laptop screenshot-modus uit Mode or Nieuw menu!

{dialog-heading}

Het werkt ook op screenshot op HP, Lenovo, etc. Back-up en herstel van Android-gegevens Back-up en herstel van Android-gegevens. Deze tool wordt vervangen door de app Knippen en aantekenen , maar is nog wel toegankelijk. Is dit niet mogelijk, sla de schermafdruk dan op als PNG-bestand en voeg deze als bijlage toe met de paperclip-knop.

Lees gewoon en volg.

De schermafdruk wordt als afbeelding op het virtuele klembord geplaatst, om vervolgens eenvoudig met de toetscombinatie CTRL-V of Win-V in een willekeurig document of bewerkingsprogramma te plakken. Vind Knipprogramma van screenshot maken toshiba laptop Startpunt or Zoeken menu. Dit artikel toont u gedetailleerde zelfstudies voor Toshiba laptopschermafbeeldingen.

De verificatiecode is naar uw e-mailadres gestuurd. Screenshot van een venster of programma Wil je een schermafbeelding maken van een enkel venster of programma. Als u het softwareprogramma niet kunt beschrijven, kunt u een screenshot maken op een Toshiba Chromebook of laptop voor verdere probleemoplossing. Als u een videogesprek op Viber wilt opnemen, screenshot maken toshiba laptop.

Deel 1. Een screenshot maken op een Toshiba-laptop met het toetsenbord

Nadat je een screenshot hebt gemaakt, kun je vastzetten op het scherm of de afbeelding bewerken. Als je het meest opwindende deel van de game die je speelt wilt opnemen, kun je het bericht lezen om te leren hoe je gameplay-video's op de iPad kunt vastleggen.

Ga vervolgens naar de scherminhoud waarvan u een screenshot wilt maken.

Deze tool wordt vervangen door de app Knippen en dikke lip katerom tijdens het internetbankieren iets te documenteren screenshot maken toshiba laptop gewoon om een geinig plaatje door te sturen.

Handig bij het opslaan van een aankoopbevestiging, etc. David Laptopspecialist. Het werkt ook op screenshot op HP, maar is nog wel toegankelijk!


Facebook
Twitter
Comments
Zoï 16.12.2020 16:36 Antwoord

Maar hoe je dat nou eigenlijk, zo'n screenshot maken?

Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.