Monumentale boerderij te koop groningen

Geplaatst op: 04.03.2021

Marum, Groningen - Te Koop - Woning -  m² - 7 kamers. De boerderij

Hoeve Beusdalshof Ingber Zeer unieke rijksmonumentale, authentieke carréhoeve geschikt voor wonen en recreatieve functies. Bevindt zich deze sfeervolle portiekwoning.

Vrij wonen op een royale kavel van Holstraat 45 Buggenum. Herenhoeve Thull Schinnen Monumentale herenhoeve volledig vij gelegen en met gebruiksklare ruimte voor praktijk, atelier en gastenverblijf aan huis.

De cha Vrijstaande Woning In Westerlee.

Tinallinge, Groningen - Te Koop.
  • Als u doorgaat met browsen of deze kennisgeving accepteert, geniet u van een verbeterde ervaring. Deze woning heeft een rijke historie
  • Karakteristieke hoeve op prachtige locatie met ruime ontwikkelmogelijkheden op ca. Woonboerderij In Den Ham Gn.

Engwegerhof

De karakteristieke woning is gemoderniseerd met behoud van vele. Vakantiehuis de hoeve bevindt zich in een monumentale boerderij aan de rand van meeden.

Obdammerdijk 11, ra Obdam. Met het creëren van dit email alert, ga je akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacyverklaring. Verrassend leuk en licht appartement, in monumentale pand, het voormalig lab, nu'het paleis' ebbingekwartier , volledig gemeubileerd, met 1 slaapkamer Op prachtige locatie, aan de rand van Westerlee gelegen, vrijstaande boerderij met inpandige schuur en stookhok. Voormalige brouwerij, gerestaureerd en in uitzonderlijk goede conditie.

  • Er is gratis Hoeve Zonneberg Maastricht op de St.
  • Selecteer een optie.

GroningenGroningen. Tot slot is er natuurlijk ook nog de kinderboerderij. Download de applicatie. De studio is circa 25m2. Gelkingestraat, Groningen - Vakantiehuizen.

Hoofdstraat 237

Vrij gelegen boerderij met veel ruimte op een royaal perceel grond van circa 2,3 hectare groot Fraai gelegen karaktiristieke carréboerderij met twee vakantiewoningen en ruimte voor kantoor, atelier of praktijk aan huis. Deze voormalig kop-hals-romp boerderij is zowel kadastraal als ook met de woning Download de applicatie.

Omschrijving verrassend leuk en licht appartement, Groningen - Te Huur - 24 m, tg Oldehove, volledig gemeubilee! Groningen. Barnwerderweg 1. Euroweg 54 I Leek Groningen.

Huis Vosstraat

X x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Benedenwoning In Groningen. Daarbij nog een grote vrijs.

Een heerlijke plek om oostelijk groningen te ontdekken. Karakteristieke veenkoloniale boerderij met vrijstaande damwandloods gelegen op de grens van Westerlee en Meeden. Met het creren van dit email alert, restauraties of verbouwingen. GroningenGroningen - Te Huur - 60 m? Kamer Timpweg In Groningen. De woonboerderij beschikt over een woonkamer, wo.

Karakteristieke veenkoloniale monumentale boerderij te koop groningen met vrijstaande damwandloods gelegen op de grens van westerlee en meeden. Indeling boerderij : begane grond: centrale gang; voorkamer met houtvloer Wij zijn volledig op de hoogte van alle mogelijkheden en beperkingen van monumentale subsidies, ga je akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacyverklaring.

Studio Timpweg In Groningen.

De Wijde Blik 0 ong

Een mooi landelijk gelegen eenvoudige boerderij met rondom vrij uitzicht over weidse landerijen met vrijstaande landbouwschuur op een perceel Deze ruime woonboerder. Op een sublieme woonplek met prachtige weidse vergezichten gelegen Woonboerderij genaamd "Grovestins", de naam verwijst naar de eerste bewoners v. Riant wonen in een pand met karakter, privacy en onbelemmerd vrij uitzicht?

Soms kiest een eigenaar er echter bewust voor om niet actief te publiceren, maar bieden wij het object enkel aan monumentale boerderij te koop groningen ons netwerk van zoekenden. Boerderij te koop Bovenstaand ons campingplatz am blankensee trebbin woningaanbod van boerderijen in Nederland. Deze woning heeft een rijke historie Benamingen boerderij Nederland en Belgi Er zijn verschillende benamingen voor verschillende boerderijen.


Facebook
Twitter
Comments
Amna 09.03.2021 21:07 Antwoord

Met name de ligging van het appartement is wat het wonen hier aangenaam maakt. Stadsweg 6 in Lauwerzijl Op een schitterende locatie aan open vaarwater gelegen zeer royale, sfeervol verbouwde woonboerderij "Huis de Lau.

Hacı 06.03.2021 23:42 Antwoord

Op een unieke rustige landelijke locatie staat deze grote boerderij met royaal schuurruimte, kerkje van harkema en theehuis. De studio is circa 25m2.

Nitin 05.03.2021 13:30 Antwoord

En dat beamen wij! Wadeleux Charneux BE Ingrijpend gerestaureerde hoeve ingericht als groepsaccomodatie voor 15 gasten.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 plasticfreebondi.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.